Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kam zmizla výnimočná speváčka Susan Boyle? Po dlhej dobe sa ukázala, TAKTO sa zmenila
Zdielať na

Kam zmizla výnimočná speváčka Susan Boyle? Po dlhej dobe sa ukázala, TAKTO sa zmenila

Zdroj: Profimedia

Nenapodobiteľná spevácka hviezda so silným príbehom sa vďaka talentovej súťaži stala známou po celom svete a rozbehla sa jej kariéra snov. V posledných rokoch sa však prestala ukazovať na verejnosti a fanúšikovia o ňu začali mať obavy.

Keď sa Susan Boyle (61) pred trinástimi rokmi postavila pred porotu najznámejšej talentovej šou Britain´s Got Talent, nikto neveril, že by mohla zanedbaná staršia dáma s Aspergerovým syndrómom zaujať. Keď však vypustila prvé tóny, ľudia zostali absolútne ohromení, rovnako ako aj porota.

Zo Susan sa stal zo dňa na deň svetový fenomén. Pieseň „I Dreamed A Dream“ od Les Miserables v jej podaní si na youtube pozrelo viac ako 60-miliónov ľudí, čím sa dostala medzi päticu najúspešnejších nahrávok sveta.

Susan Boyle sa po výhre v súťaži zmenil celý život. Predala viac ako 25-miliónov albumov, má na konte niekoľko zápisov v Guinessovej knihe rekordov, bola hosťom v mnohých známych televíznych reláciách a v šoubiznise snáď neexistuje nikto, kto by jej meno nepoznal. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Susan Boyle (@susanboylemusic)

Šoubiznis jej nevonia…  

Žiaľ, vzhľadom na diagnózu fenomenálnej speváčky, bol obrovský tlak a záujem o jej osobu natoľko vyčerpávajúci, že krátko po naštartovaní kariéry snov, musela nastúpiť na kliniku duševnej pohody. Podľa odborníkov začala vykazovať známky zvláštneho správania, čo súviselo práve s náhlou obrovskou zmenou v jej živote, ktorú nedokázala tak rýchlo spracovať.

Susan sa po čase na scénu vrátila, dokopy vydala už 8 albumov, pričom posledný vyšiel vo februári 2019. V tomto roku sa tiež naposledy objavila na pódiu v relácii Amerika hľadá talent.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Susan Boyle (@susanboylemusic)

Svojská a výnimočná speváčka prešla aj fantastickou zmenou imidžu a vyzeralo to, že si konečne slávu, úspech a zarobené milióny konečne aj užíva, no po niekoľkých verejných vystúpeniach o nej opäť nebolo počuť, úplne sa vytratila aj zo sociálnych sietí, preto sa o ňu fanúšikovia začali obávať.

Susan, konečne!

Pred pár dňami sa konečne v médiách objavila aktuálna fotka speváčky, podľa ktorej je jasné, že je úplne v poriadku a pravdepodobne len netúži po pozornosti a užíva si pokojný život v ústraní.

Susan si urobila výlet do Írska, kde strávila niekoľko dní a ubytovala sa v hoteli Knock House, dokonca sa s majiteľom hotela aj odfotila, informuje Daily Mail. Susan vyzerala v civile úplne nenápadne, no jej široký úsmev prezrádza, že sa má dobre a výlet si perfektne užila.

Či sa ešte niekedy vráti na koncertné pódia však nie je jasné, necháme sa prekvapiť...

Súvisiace články

Najčítanejšie