Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slovenská herečka predviedla vysekané telo: WAU, aj TAKTO môže vyzerať matka troch detí!
Zdielať na

Slovenská herečka predviedla vysekané telo: WAU, aj TAKTO môže vyzerať matka troch detí!

Zdroj: Profimedia

V minulom roku sa priznala, že by si priala mať rovnako vyrysovanú postavičku ako pred rokmi a teraz všetkým svojim fanúšikom ukázala, že jej sen sa stal skutočnosťou. Pozrite sa na tú top postavu!

Slovenská herečka žijúca v Čechách Vlastina Svátková (41) je známa svojou útlou a štíhlou postavou, no v minulosti bez problémov ukázala aj nejaké tie nedostatky, ktoré jej po pôrodoch zostali. Pred pár mesiacmi si však dala cieľ, a to dosiahnuť opäť pevné telo, a teraz ukázala výsledky svojho snaženia, informuje český denník Blesk.

Posadnutosť štíhlou postavou sa krásnej blondínke pred rokmi vymkla z rúk a bojovala s anorexiou a bulímiou. Nakoniec sa jej podarilo obe mentálne ochorenia poraziť, radšej stavila na zdravý životný štýl a o týchto skúsenostiach napísala aj v jednej zo svojich kníh.  

Teraz sa herečka pustila do spevňovania svojej postavy a o svojich pokrokoch informovala ja na sociálnej sieti.   

„Odkedy som začala cvičiť, vážim tak o tri kilá viac. A cítim sa o sto percent lepšie,“ napísala Vlastina. „Päť rokov mi trvalo, kým som sa zase prinútila vystúpiť z komfortnej zóny a kúpila si vstup do posilňovne. Len na mesiac, aby som na seba netlačila. A potom na ďalší mesiac. A už je to závislosť. Totálna,“ dodala sympatická herečka, ktorá je pre mnohé ženy, matky a tiež herecké kolegyne inšpiráciou.  

Ukazuje, že cesta k zdravo štíhlej postave síce nie je ľahká, ale s patričným odhodlaním a vďaka poctivému a pravidelnému cvičeniu je možné ju dosiahnuť a to dokonca aj po troch deťoch.  

Klobúk dole, vyzerá naozaj super!

Súvisiace články

Najčítanejšie