Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zostali vám po zime kilá navyše? Stavte na jarný detox podľa svetových celebrít
Zdielať na

Zostali vám po zime kilá navyše? Stavte na jarný detox podľa svetových celebrít

Zdroj: Profimedia

Po mesiacoch zimného hodovania treba telu dopriať poriadnu očistu a opäť naštartovať metabolizmus. Inšpirujte sa známymi tvárami, toto sú ich tipy!

Pôstne obdobie nemá len náboženský význam, na konci zimy a s príchodom jari má veľký význam pre naše celkové zdravie. Či už zvolíte ľahšiu a zdravšiu stravu plnú vitamínov, alebo si vyskúšate nejaké očistné nápoje, je len na vás. Každý si určite nájde spôsob, aký mu vyhovuje, tak, ako mnohé slávne krásky.

Beyoncé

Talentovaná speváčka si udržiava svoje krivky tak, že na jar dodržiava naozaj prísny režim. Počas dňa vypije 6-12 veľkých pohárov teplej vody s čerstvou citrónovou šťavou, kajenským korením a štipkou javorového sirupu. Vraj si takto telo prečisťuje aj desať dní, no podľa odborníkov to rozhodne nie je zdravé. Na mierne prečistenie bez vedľajších účinkov vám postačí aj 1-2 dni.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce)

Gisele Bundchen 

Táto supermodelka má absolútne dokonalú postavu, no aj ona potrebuje na jar zhodiť nejaké to kilo a prečistiť si organizmus. Pravidelne preto dodržiava 21 dňovú kúru, počas ktorej konzumuje predovšetkým zeleninu a zeleninové polievky, pije džúsy z čerstvého ovocia a okrem vody pije aj bylinkové čaje. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gisele Bündchen (@gisele)

Kylie Minogue 

Speváčka uznáva veľmi prirodzenú očistu tela, pri ktorom si upraví stravu a vyberá si čo najzdravšie jedlá. Približne dva mesiace si pritom odpustí biele pečivo, ryžu aj zemiaky. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Loveness Lee (@lovenesslee)

Kendall Jenner 

Známa modelka prepadla detoxikačnému ošiaľu, ktorému sa hovorí teatox. Špeciálna bylinná zmes vám prečistí telo, posilní imunitu a dodá potrebnú energiu, no aj tu platí všetko s mierou. Teatox čaje zoženiete v rôznych kombináciách, vyberte si tú, ktorá vám vyhovuje najviac a držte sa pokynov uvedených na produkte.

Profimedia

Anne Hathaway

Krásna herečka vyzerá stále ako dievčatko možno aj preto, že si pravidelne dopraje krátke očisty organizmu. Počas dvoch dní pije výlučne špeciálny nápoj z plodov acai, pestreca mariánskeho, vitamínu B-12 a brusnicového extraktu. Po takejto očistnej kúre sa budete cítiť ako znovuzrodené!

Profimedia

Oprah Winfrey

Populárna moderátorka si pravidelne dopraje očistu organizmu vo vegánskom štýle. Počas nej z jedálnička úplne vypustí kofeín, cukor, alkohol, živočíšne produkty a tiež lepok. Táto diéta vychádza z bestselleru poradkyne ohľadom zdravého životného štýlu Kathy Freston, ktorá odporúča aspoň dočasne nejesť mäso, mliečne výrobky a med.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Oprah (@oprah)

Súvisiace články

Najčítanejšie