Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nora Kabrheľová priznala, že chce ísť na dovolenku: TOTO si ako dôchodkyňa na Slovensku môže dovoliť!
Zdielať na

Nora Kabrheľová priznala, že chce ísť na dovolenku: TOTO si ako dôchodkyňa na Slovensku môže dovoliť!

Zdroj: TV JOJ

Kým v minulosti sa Nora Kabrheľová topila v peniazoch, dnes bez hanby priznáva, že už ich ani zďaleka nemá toľko. Navyše ako dôchodkyňa je odkázaná na to, čo jej štát každý mesiac pošle na účet...

Časy, kedy sa pýšila luxusom, značkovým oblečením a životom v blahobyte, sú nenávratne preč! Z niekdajšej mediálnej hviezdy je dnes už len dôchodkyňa, ktorá je však stále populárna a ľudí baví svojím podrezaným jazykom. 

​A práve vďaka popularite a svojskému humoru bola už nie raz hosťkou v kulinárskej šou Bez servítky, kde ukázala, že vie dobre navariť. Nora je aktívna aj na sociálnych sieťach, kde pred pár dňami priznala, že by rada vycestovala niekam do tepla. Ako dôchodkyňa si však musí práve kvôli peniazom premyslieť, čo si môže dovoliť. "Pôjdem asi niekam, kde je teplo. Do Dubaja asi nie, lebo nemám lóve. Možno také Španielsko by som ustála, nie?" zavtipkovala Nora a zároveň vyzvala svojich fanúšikov, aby jej posielali tipy, kam by sa mala vybrať. S týmto však nepočítala: "Jeden debil mi napísal, že do krematória mám ísť, že tam je teplo," dodala rozčarovaná Nora. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NORA (@nora_kabrhelova)

Súvisiace články

Najčítanejšie