Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Blondína vyzerá inak ako jej rovesníčky: Pre TOTO s ňou chcú randiť úchyláci
Zdielať na

Blondína vyzerá inak ako jej rovesníčky: Pre TOTO s ňou chcú randiť úchyláci

Zdroj: instagram/thereal_shaunarae99

Keď sa pozriete na útlu blondínu, koľko rokov by ste jej tipovali? Zrejme by ste nepovedali, že má už cez dvadsať, keďže navonok vyzerá ako malé dievčatko...

Shaune sa ešte ako polročnému bábätku v mozgu vytvorila nádor a liečba chemoterapiou ovplyvnila práve jej rast. Hoci má už 23 rokov, meria len okolo 117 centimetrov, váži 23 kilogramov a už na pohľad vyzerá ako 8-ročné dievčatko. 

Je to práve jej vzhľad, ktorý jej v každodennom živote robí problémy. Keď ju totiž dospelí stretnú na ulici alebo v obchode, myslia si, že ide o zatúlané dieťa hľadajúce svojich rodičov. Pritom Shauna je v Amerike televíznou hviezdičkou, ktorá vo svojej relácii ukazuje, ako vyzerá jej deň a s čím všetkým sa musí popasovať. 

Extrémne náročné je pre ňu práve randenie a hľadanie vhodného partnera. Shauna práve vo svojej šou priznala, že ju pre to, ako vyzerá, častokrát oslovujú úchyláci. Časom sa však už naučila, ako rozpoznať, či má s ňou nejaký muž nekalé úmysly. Ako? "Veľa sa vypytuje o mojom tele a snaží sa o mne zbierať informácie ako o nejakom exemplári v laboratóriu," priznala v dokumente s názvom Som Shuana Rae. 

Shauna s bývalýmprateľom

Súvisiace články

Najčítanejšie