Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Niekdajšia tínedžerská hviezda vystrašila ľudí: Aha, po uliciach sa túlala úplne NAHÁ a zmätená
Zdielať na

Niekdajšia tínedžerská hviezda vystrašila ľudí: Aha, po uliciach sa túlala úplne NAHÁ a zmätená

Zdroj: Profimedia

Kedysi populárna herečka Amanda Bynes má opäť problémy! V nedeľu nadráno ju našla v uliciach Los Angeles túlať sa nahú, vystrašenú a prosiacu o pomoc. Čo sa jej stalo?

Amanda mala pred rokmi našliapnuté na veľmi slušnú hereckú kariéru. Sláva a popularita však aj s ňou poriadne zamávali a zničili jej kariéru.

<

36-ročná hviezda sa dostala do kolotoča závislostí, liečenia a niekoľkokrát ju zatkla polícia. Nakoniec sa u nej objavili aj duševné poruchy a herečka sa ocitla na psychiatrií. Súd ju zbavil svojprávnosti a o jej peniazoch a zdraví rozhodovali dlhé roky rodičia. Svojprávnosť opätovne nadobudla presne pred rokom a vyzeralo to tak, že sa jej život ako-tak vráti do normálu. Žila nenápadný život, našla si priateľa, poctivo brala lieky a snažila sa nájsť si prácu. Ako pred pár dňami vyšlo najavo, herečka je na tom opäť zle. Americký web tmz.com informoval o tom, že Bynes v nedeľu nadránom v uliciach Los Angeles zastavila auto a mužovi povedala, že sa psychicky zrútila a potrebuje pomoc. Amanda zmätene bľabotala a bola úplne nahá. Spomínaný muž zavolal políciu, tí ju následne zobrali a na príkaz odborníkov umiestnili na psychiatriu. Čo s ňou bude, sa zatiaľ nevie... Jej bývalý priateľ sa však vyjadril, že už istý čas nebrala lieky a nebola v kontakte ani s svojou rodinou...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amanda Bynes (@rlamandabynes)

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie