Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kvôli nadváhe jej hrozila cukrovka, zhodila 45 kíl: Z mladej ženy je dnes brutálna kočka
Zdielať na

Kvôli nadváhe jej hrozila cukrovka, zhodila 45 kíl: Z mladej ženy je dnes brutálna kočka

Zdroj: Profimedia

Chcela vyzerať pekne a príťažlivo, no najmä chcela byť zdravá a tak sa pustila do premeny, ktorá jej zmenila nielen vzhľad, ale aj celý život.

Keď mala Drea Vazquez z Michiganu 18 rokov, vážila už viac ako 111 kíl. Lekári jej vtedy povedali, že pokiaľ neschudne a nezmení svoju životosprávu, hrozí jej cukrovka a ďalšie zdravotné problémy. Mladú ženu to vystrašilo natoľko, že sa rozhodla okamžite pustiť do svojej premeny, píše The Sun.

„Väčšinu svojho života som mala nadváhu a myslela som si, že kilá navyše budem mať navždy. Bolo desivé zistiť už v tínedžerskom veku, že moja nadváha môže veľmi vážne ovplyvniť moje zdravie,“ priznala Drea.

Profimedia

Kedysi obézna mladá žena dokumentovala celý proces svojej premeny na TikToku, aby tak motivovala k chudnutiu aj ostatných, no zároveň priznáva, že najmä začiatok bol naozaj ťažký, no dnes je veľmi šťastná, že sa na to dala.

Drea si upravila jedálniček, začala aktívne športovať a postupne zhodila až 45 kíl. Po extrémnom schudnutí si nechala odstrániť aj nadbytočnú kožu a dnes by pri pohľade na jej vyšportované telo už nikto neveril, že ešte nedávno mala vyše 100 kíl.

Profimedia

Hoci sa cíti fantasticky, fit a veľmi šťastná, schudnutie malo na ňu zvláštny vedľajší účinok, ktorý ju prekvapil. Strata hmotnosti u nej spôsobila to, že je extrémne náchylná na prechladnutie a ťažko zvláda zimu a mrazivé teploty.

„Moji rodičia mi dokonca zaobstarali elektronické ohrievače rúk, pretože teraz som len kocka ľadu 24 hodín denne. Lekár mi vysvetlil, že sa to často stáva pri strate značného množstva telesného tuku, no telo si na to postupne zvykne,“ vysvetlila Drea a dodala, že najdôležitejšie je, že je zdravá a konečne má energiu, ktorá jej tak chýbala. 

Klobúk dole, fantastická premena, však?

@dreavazquez Definitely been around the ringer #fyp #foryou #weightloss #weightlossjourney #ASOSChaoticToCalm #CowboyBebop #fitnessjourney ♬ Mitski - vaporwaaaa xx ☆
@dreavazquez never letting food control my life again #foryou #bingeed #fyp #binging #foryoupage #weightloss #weightlossjourney #transformation ♬ TY FOR USING MY SOUND - Destiny ❦︎

Súvisiace články

Najčítanejšie