Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vidíte rovnaké opakujúce sa čísla? Na TOTO sa vás snaží niekto upozorniť
Zdielať na

Vidíte rovnaké opakujúce sa čísla? Na TOTO sa vás snaží niekto upozorniť

Zdroj: archív

Stáva sa vám často, že sa pozriete na hodiny a vidíte čísla 11:11? Kráčate po ulici a zrazu zbadáte niekde vo výklade čísla 222 alebo 33? Ak ste im doteraz nepripisovali žiadnu dôležitosť, mali by ste to napraviť. Nie je to totiž žiadna náhoda!

Pre niektorých sú opakujúce sa čísla náhoda, no pre iných jasným duchovným odkazom a posolstvom anjelov. Práve tieto čísla značia, že ste spojení s vesmírnom a ten sa vám niečo snaží povedať. Čo presne sa pod nimi ukrýva?

11, 111, 11:11, 1111

Vesmír sa vás snaží upozorniť na to, aby ste nasledujúcich 48 hodín boli ostražití, pretože pravdepodobne zažijete nejakú karmickú udalosť. Mali by ste si dávať pozor na to, nad čím premýšľate, lebo sa vám to môže veľmi ľahko splniť. Myslite hlavne na to, čo si prajete, nie na to, čoho sa obávate. 

22, 222, 22:22, 2222

Dvojky značia nejaké tajomstvo, o ktorom však ešte neviete… Môže to značiť aj to, že váš partner, manžel alebo priateľ práve teraz potrebujú vašu pozornosť. Číslo 2 totiž symbolizuje našu druhú polovicu, ktorá nás robí dokonalou… Dvojka vám rovnako napovedá, aby ste mali vieru, boli vytrvalí a mali pozitívny prístup k životu.

Profimedia.sk

33, 333, 3:33, 3333

Vesmír vám radí, aby ste dostali do rovnováhy svojho ducha, myseľ a telo. Ideálna je meditácia, vďaka ktorej môžete nájsť odpovede na otázky, ktoré hľadáte. Trojka symbolizuje aj plodný a zdravý život…

44, 444, 4:44, 4444

Mali by ste prestať iba snívať a zhmotniť vaše sny, premeniť ich na realitu a zároveň si stanoviť nové ciele. Máte totiž veľkú šancu, že práve teraz uspejete. Nemusíte sa báť ani toho, že na všetko zostanete sám. Máte okolo seba ľudí, ktorí vám vždy pomôžu. 

55, 555, 5:55, 5555

Do vášho života prichádza veľká zmena a ak naozaj budete veriť, stane sa zázrak. Svoj život, prácu a všetko okolo by ste mali prijať také, aké sú a vložiť do nich viac duchovna. 

66, 666, 6666

Vyzerá to tak, že sa príliš sústredíte na hmotný svet a ste v nerovnováhe. Hoci sa 666 označuje ako diablovo číslo, nie je negatívne. Značí však, že ak máte nejaký problém, mali by ste ho riešiť a rozhodnúť sa. 

77, 777, 7777

Mali by ste otvoriť oči, aby ste videli pravdu, pretože sa v istých veciach dosť mýlite a práve teraz je šanca zistiť, čo je skutočné. Anjeli vám chcú naznačiť, že sa vám bude dariť, ak sa budete snažiť…

Profimedia.sk

88, 888, 8888

Vaša skutočná sila pochádza z vášho vnútra a zvládnete všetky problémy. Mali by ste opätovne začať veriť vo vyššiu moc, ktorá vás podľa zásluh odmení…Rovnako by ste sa mali pripraviť na koniec nejakej životnej fázy - vzťahovej, pracovnej alebo emocionálnej. 

99, 999, 9999

Vesmír sa vám snaží povedať, že sa blíži koniec niečoho, čo ste dlho riešili. Môže to byť dobré, no rovnako aj zlé. Deviatka je symbolom večnosti, uzatvára kruh zážitkov. Značí aj to, že ak jednu prácu dokončíte, mali by ste si urobiť priestor pre druhú, pretože tá pravdepodobne prichádza a zmení váš život…

00, 000, 0000

Mali by ste viac oddychovať. Spite, počúvajte hudbu a zaraďte spiatočku. Skúste cvičiť jogu, aby sa vaše telo a duša dostali do harmónie. Možno ste sa totiž ocitli v situácii, v ktorej sa naoko cítite dobre, ale v skutočnosti si to len nahovárate. Ste na začiatku duchovnej cesty a mali by ste sa riadiť tým, čo vás ako prvé napadne a ako sa intuitívne rozhodnete. 

Súvisiace články

Najčítanejšie