Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Terezina spoveď z nevestinca: Toto sa dialo za dverami bordelu!
Zdielať na

Terezina spoveď z nevestinca: Toto sa dialo za dverami bordelu!

Zdroj: facebook/terezahluskova

Atraktívna Tereza sa neslávne preslávila tým, že celé štyri roky strávila v drsnom pakistanskom väzení, kým ju súd oslobodil. Blondína postupne odhaľuje nielen to, čo tam prežila, ale aj svoju minulosť...

Okolo Terezy bolo nielen v Česku, ale aj na Slovensku počuť najmä pred pár mesiacmi. V Pakistane ju totiž obvinili z pašovania drog a odsúdili na 8 rokov väzenia. Po štyroch sa jej napokon podarilo dostať sa na slobodu. Po návrate do rodného Česka sa z nej stala celebritka, ktorá sa snaží zaujať najmä svojím pohnutým životným príbehom. 

​Na sociálnych sieťach zverejňuje videá, v ktorých opisuje svoj život pred väzením. Priznala sa, že pred odchodom do Pakistanu, sa živila ako spoločníčka. Atraktívna blondína dokonca detailne opísala, ako to v nevestinci chodilo... "Sedeli sme takto v obývačke. Potom ma jeden muž pohladil po nohe, tak som vedela, že sa mi začína práca. Išla som s ním, ale úprimne, nič si nepamätám. Ja som úplne vypla, boli v tom drogy, ten alkohol a ja som pila. O hodinu za mnou prišla Sára, ktorá ma prefackala a na stôl mi nachystala ďalšiu dávku koksu," priznala Tereza. Spätne si myslí, že po tejto prvej skúsenosti sa mala na všetko vykašľať a odísť, ona to však neurobila...Na ďalší deň sa ocitla v bare plnom prostitútok, kde v práci pokračovala.

Súvisiace články

Najčítanejšie