Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Fanúšikovia majú obavy o zdravie slávnej speváčky: Sexi krivky sú preč, predvádza kostnaté telo
Zdielať na

Fanúšikovia majú obavy o zdravie slávnej speváčky: Sexi krivky sú preč, predvádza kostnaté telo

Zdroj: Profimedia

Extrémne cvičenie a dramatický úbytok váhy nepôsobí ani pekne ani zdravo. Otázkou je, či to speváčka naozaj preháňa, alebo je za jej vychudnutou postavou niečo iné.

Populárna speváčka Rita Ora (32) sa nedávno vydala a vyzerá to, že je s manželom veľmi šťastná, rovnako skvelo sa jej darí v kariére, no napriek tomu to vyzerá, že nie je všetko úplne v poriadku.

Naposledy svojich fanúšikov doslova vystrašila fotografiami, na ktorých je až príliš vychudnutá a keď to ľudia začali vo veľkom komentovať, fotografie z Instagramu následne vymazala, píše The Sun. 

Speváčka sa už pred časom priznala, že začala na svojej postave poctivo makať a pravidelné cvičenie jej zabezpečilo pevnú a pekne vytvarovanú postavu, ktorú rada predvádzala aj v poriadne odvážnych outfitoch. V posledných týždňoch a konkrétne na týchto fotografiách to však vyzerá, že jej príťažlivé a sexi krivky sú úplne fuč. 

Profimedia

Na spomínaných záberoch stojí Rita pravdepodobne pred svojím domom len v úzkych čiernych nohaviciach a polopriesvitnej podprsenke, no tentokrát sa o sexi vzhľade vôbec nedá hovoriť. Outfit odhalil jej vychudnutú postavu a trčiace rebrá a fanúšikovia to ihneď začali komentovať, niektorí mali obavy o jej zdravie a iní sa obávali, či za tým nie sú drogy.

Profimedia

​Ako je to so slávnou speváčkou naozaj, sa určite čoskoro dozvieme. Možno má iba horšie obdobie a kilá jej išli dole aj bez toho, že by to úmyselne chcela…

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ®️ (@picsofritaora)

Súvisiace články

Najčítanejšie