Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Schudla 70 kíl, no muži ju kvôli postave stále ponižovali: Po radikálnej premene je z nej iná žena!
Zdielať na

Schudla 70 kíl, no muži ju kvôli postave stále ponižovali: Po radikálnej premene je z nej iná žena!

Zdroj: Profimedia

Mamičke dospievajúceho syna sa konečne podarilo zbaviť obrovskej nadváhy, ale na jej tele to zanechalo veľmi nepríjemné následky. Rozhodla sa investovať do úpravy svojho vzhľadu a dnes je konečne šťastná a spokojná!

46-ročná Kate Richmond z Veľkej Británie vážila vyše 165 kíl, keď si uvedomila, že takto už ďalej žiť nechce. Slobodnej mamičke zostalo veľa kíl navyše po pôrode syna a ďalšie kilá nabrala najmä v období, keď ju manžel opustil, píše mirror.co.uk.

Obezita nie je len estetický problém. Odborníčka vysvetlila, čo všetko nám môže spôsobiť.

Schudnutím sa jej trápenie neskončilo...​

Bývalá zubárka prešla neskutočnou premenou, no priznala, že začiatky boli poriadne náročné. S cvičením začínala vždy až večer, keď uložila svojho syna, no drina a vytrvalosť sa jej vyplatila. Neskôr sa pripojila ku špeciálnemu fitness programu a začala tiež posilňovať a vzpierať. Celkovou zmenou životosprávy a pravidelným cvičením dokázala zhodiť fantastických 70 kíl a to aj bez zmenšenia žalúdka.  

Takto vyzerala pred premenou...

Profimedia

Aj keď bola veľmi pyšná na výsledky, ktoré dosiahla, stále nebola so sebou spokojná, pretože po veľkom úbytku váhy jej zostalo obrovské množstvo ovísajúcej kože, ktorej sa prirodzene jednoducho zbaviť nedalo. K sebavedomiu jej nepomáhalo ani to, že jej postava odrádzala jej potenciálnych priateľov, mnohí ju kvôli nedostatkom na postave dokonca kruto ponižovali.   

Slobodná mamička sa nakoniec rozhodla investovať nemalé peniaze na to, aby jej nadbytočnú kožu odstránili a vrátili jej postave pekný tvar.  

Profimedia

“Povedala som si, že nepijem alkohol, nefajčím, neutrácam peniaze v podnikoch, nemám drahé auto ani veľký dom. Skrátka si to zaslúžim a nevidím dôvod, prečo si to nedopriať,” spomína sympatická Kate, ktorá neľutuje ani jediný cent, ktorý investovala do svojej premeny, no zároveň sa snaží robiť všetko preto, aby sa k starým nezdravým návykom už nikdy nevrátila. Držíme jej palce!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie