Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Seriálový Einstein predviedol aj pikantné scény: Vedeli ste, že Juraj Loj má na tele takéto tetovania?
Zdielať na

Seriálový Einstein predviedol aj pikantné scény: Vedeli ste, že Juraj Loj má na tele takéto tetovania?

Zdroj: TV JOJ

Nový seriál televízie JOJ zaznamenal obrovský úspech a diváci ocenili nielen jeho originálny dej, ale aj skvelé herecké obsadenie. Postava hlavného hrdinu sadla Jurajovi Lojovi ako uliata!

Juraj Loj (39) je nielen úspešný herec, ale tiež šarmantný muž, pozorný partner a láskavý otec troch detí. V jojkárskych seriáloch sa predviedol v rôznych úlohách, no práve postava Einsteina mu podľa diváckych ohlasov sadla úplne najviac a okamžite sa stal miláčikom najmä ženského publika.

Nenechajte si ujsť ďalšiu časť komediálno-kriminálneho seriálu Einstein v nedeľu o 20:35 na JOJke!

Seriál je mimoriadne atraktívny práve tým, že nejde o klasicky vystavanú kriminálku, pretože v sebe výrazne spája napätie aj komédiu. Juraj Loj zvládol stvárnenie svojského génia absolútne bravúrne a diváci si ho zamilovali hneď po prvej časti, ktorá začala pikantnou scénou hneď v úvode. Mnohým neuniklo, že herec má na tele niekoľko drobných tetovaní a pre Topstar prezradil, čo symbolizujú a niektoré z ich aj ukázal… 

Hlavným hrdinom seriálu je profesor Filip Koenig (Juraj Loj), utajený pra-pravnuk Alberta Einsteina, ktorý je sám uznávaným géniom a najmladším profesorom teoretickej fyziky na univerzite. Brilantnému vedcovi však kvôli smrteľnej dedičnej chorobe zostáva už len niekoľko rokov života, ktoré chce využiť naplno. K tomu popri chorobe využíva rôzne nelegálne prostriedky a aby neskončil vo väzení, môže si so svojou genialitou trest odpracovať ako nezávislý poradca policajnej detektívky, ktorej pomáha pri vyšetrovaní prípadov vrážd.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Tvorcovia seriálu boli hneď pri čítaní scenáru presvedčení, že tým najlepším hercom na stvárnenie hlavného hrdinu bude práve Juraj Loj. Ako na túto informáciu zareagoval?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Loj (@jurajloj)

Súvisiace články

Najčítanejšie