Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Veľký horoskop na marec: Kto prekoná vlastný strach a kto bude stáť na prahu vyhorenia?
Zdielať na

Veľký horoskop na marec: Kto prekoná vlastný strach a kto bude stáť na prahu vyhorenia?

Zdroj: unsplash.com/persnickety-prints

Pre ktoré znamenia bude tretí mesiac v roku úspešný a koho čaká skôr sklamanie? Prečítajte si, čo si pre vás pripravili hviezdy!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac marec!

Baran  

Zrodencov Barana čaká mesiac zaujímavých udalostí. Prvým predpokladom k úspechu je prekonanie vlastného strachu. Snažte sa nájsť pevnú pôdu pod nohami, pretože sa to bude hodiť vo vzťahoch aj pracovných záležitostiach. Nepoddávajte sa nervozite ani premenlivým náladám. Verte, že napriek prekážkam môžete dôjsť k vytýčenému cieľu. Okolo 20. sa tešte na skvelú pracovnú šancu. Veľmi dlho o nej nepremýšľajte.  

Profimedia

Býk  

Prvá polovica mesiaca neprináša zásadné zmeny, ale po 16. sa na milostnej pôde začnú diať veci. Uchádza sa o vás prekvapivý náprotivok, ktorého záujem môže dokonca nahlodať aj Býkov vo vzťahu. Singles si randenie nenechajú ujsť. Ani pracovná sféra nie je chudobná na pestré udalosti. Ľahko dosahujete vytýčené ciele, aj nápady padajú na úrodnú pôdu. Inšpirujete kolegov a svojim nadšením presvedčíte aj nadriadených.  

Blíženci  

Do polovice mesiaca prežívate plodné obdobie, kedy je príťažlivosť na maxime. Zberáte komplimenty a vaše sebavedomie narastá. Určite vyrážajte na rande, nevyhýbajte sa spoločnosti, a pokiaľ túžite po láske, skúste odpovedať na inzerát alebo rozhodiť siete medzi kamarátmi. Pracovné záležitosti sú do 18. marca zaťažené nevľúdnym postavením Merkúra. Rozhojdávate sa k rozhodnutiu, ktoré vám nie je príjemné.

Profimedia

Rak 

Partnerské vzťahy prechádzajú zkraja mesiaca náročnou fázou. Mrzí vás, že si s miláčikom nerozumiete a každý trávi čas inak. Nemaľujte čerta na stenu, pretože po 16. sa atmosféra zlepší. Naopak v zamestnaní máte do 18. možnosť dosiahnuť ku hviezdam. Povinnosti plníte na dvesto percent, v pracovnom čase navyše stíhate zariadiť aj súkromné záležitosti. V druhej polovici mesiaca je nutné sa obrniť proti stresu.  

Lev  

Kňažka lásky drží nad zrodencami Leva ochrannú ruku. Vďaka jej priazni si užívate pozornosť opačného pohlavia aj záplavu lichôtok. Po 15. marci sa snažte zachovať nadhľad a ku vzťahom pristupujte so zmyslom pre humor. To vás uchráni od sklamania. Na pracovisku je poznať súťaživosť. Akonáhle sa objaví zaujímavá ponuka, okamžite reagujete. Pracujete na svojom know-how, nebojíte sa cestovať ani študovať.  

Profimedia

Panna  

Zrodenci Panny nie sú v marci spokojní s vývojom na poli vzťahov. Na okolité podnety reagujete prehnane, čo komplikuje zoznamovanie. Do existujúcich vzťahov sa zase vkráda napätá atmosféra. Od 16. ale chcete svoje prešľapy odčiniť. Počítajte s tým, že chvíľu potrvá, kým svoje renomé napravíte. V zamestnaní sa pripravte na záprah. Nenechávajte úlohy na poslednú chvíľu, radšej majte časovú rezervu. 

Váhy  

Zadaní zrodenci Váhy nie sú spokojní s atmosférou vo vzťahu. Náprotivok vám nedáva toľko pozornosti, koľko by ste si predstavovali. Prahnete po komplimentoch a darčekoch, ale realita je iná. Ani otvorená komunikácia k zmene neprispeje. Zato pracovným záležitostiam sa darí. Podávate skvelé výkony a radujete sa z pohľadu na výplatnú pásku. Posledné marcové dni pozor na spory s nadriadenými aj kolegami.

Profimedia

Škorpión  

Marec prináša vrelé vzťahy a zmeny na tomto poli. S človekom, s ktorým si skvele rozumiete, nadviažete najskôr priateľstvo, ale ešte do konca mesiaca sa ukáže, že medzi vami je niečo viac. Rozhodne stojí za to vyraziť spolu na rande. Fyzická príťažlivosť sa nedá prehliadnuť. Tiež pracovné záležitosti majú v týchto dňoch zelenú. Do 18. sa venujte rozširovaniu obzorov. Mars sľubuje ponuky na zaujímavé kurzy.  

Strelec  

Na začiatku mesiaca si pripadáte vyhorení, akoby sa o vás pokúšala jarná únava. Do 18. marca bojujete s malou motiváciou aj skleslou náladou. Najciteľnejšie to je na pracovnej pôde, kde vám chýbajú potrebné nápady. Pokúste sa prekonať nastražené prekážky, pretože nadriadený vašu snahu ocení. Skvelé vyhliadky oproti tomu ponúka oblasť lásky. V polovici marca nastávajú ideálne podmienky na zoznamovanie.  

Profimedia

Kozorožec  

Milí Kozorožci, v prvej polovici marca sa sústreďte na prácu, pretože máte možnosť urobiť ju v predstihu. Od 18. sa výhodná konštelácia premieňa a pracovné záležitosti sa komplikujú. Úlohy vás skôr unavujú a nie ste schopní ich dokončiť. Vo vzťahu prežívate neistotu. Hlavne čerstvo zamilovaní trávia čas s človekom, ktorý sa zdá nevyspelý. Nakoniec sa rozhodnete netlačiť na pílu a dáte mu ešte šancu.  

Vodnár  

S blížiacou sa jarou pociťujú zrodenci Vodnára príjemné šteklenie v podbrušku. Môže za to sympatická osoba vo vašom okolí. Tešíte sa na randenie, ale s pribúdajúcim časom zisťujete, že dotyčný nenapĺňa vaše očakávania. Vaše cesty sa nerozídu úplne, pretože zostanete priateľmi. Na pracovisku máte super vyhliadky. Saturn v trigóne s Jupiterom sľubuje posun v kariére aj zaujímavé finančné ohodnotenie.

Profimedia

Ryby  

Čerstvo zadané Ryby sú so súčasnou známosťou nespokojné, ale náprotivok odmieta priznať chybu. Už v polovici mesiaca môže do vášho života vstúpiť niekto zaujímavejší. Zmeny v tejto oblasti budú k lepšiemu. V pracovnej sfére sa tešte na príval nových nápadov. Bohužiaľ nie je jednoduché pre nich nadchnúť okolie na čele s nadriadenými. Aj keď sú ľudia okolo vás skeptickí, vy sa rozhodnete všetkým vytrieť zrak. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie