Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Žena, ktorá bola inšpiráciou pre seriálovú Ivetu prekvapila: TOTO od českej missky nikto nečakal
Zdielať na

Žena, ktorá bola inšpiráciou pre seriálovú Ivetu prekvapila: TOTO od českej missky nikto nečakal

Zdroj: Instagram/TV JOJ, anetavignerova

Nie je žiadnym tajomstvom, že za fenomenálnym úspechom seriálu Iveta je český scenárista Petr Kolečko, ktorého k vytvoreniu príbehu inšpirovala bývalá priateľka a matka jeho malého syna. Tá sa po čase rozhodla k príbehu vyjadriť.

Že bola predlohou jeho hlavnej hrdinky Ivety práve Aneta Vignerová (35), priznal v rozhovore pre JOJku sám Kolečko: „Ona prežila príbeh dievčaťa z vylúčeného prostredia, ktoré sa dostalo do veľkého sveta modelingu. Aneta je z Havířova, toto bol len základ a zvyšok je samozrejme fikcia,“ vysvetlil Kolečko.

Hoci si bývalí partneri ešte donedávna nevedeli prísť na meno, vyzerá to tak, že čas vyliečil všetky rany a Aneta sa už s odchodom partnera za mladšou zmierila. Modelka si dokonca pozrela seriál Iveta, pri ktorom sa otec jej syna inšpiroval práve jej životným príbehom a ešte sa k nemu aj pozitívne vyjadrila. Potom, čo modelka videla niekoľko dielov seriálu Iveta, má jasno - je to vraj lepšie, než čakala, píše český Blesk! A na svojom Instagrame vychválila nielen seriál, ale aj otca svojho dvojročného syna Jirku!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Vignerova (@anetavignerova)

„Je to inšpirované mnou a hrozne sa v tom vidím. Klobúk dole ako Petrovi, tak Honzovi Hřebejkovi, ako krásne to spracovali, pretože ma to dojalo a to je čo povedať,“ priznala Aneta Vignerová.   

„Byť takto preklopená a vidieť sa v nejakom príbehu je dosť zaujímavé a naozaj dojemné...“ dodala Aneta, ktorú pravdepodobne teší aj to, že mimoriadne úspešný seriál sa už čoskoro dočká pokračovania. Tešíte sa aj vy?  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Vignerova (@anetavignerova)

Súvisiace články

Najčítanejšie