Oblačno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Blíženci potrebujú pohyb, Ryby vlastné pravidlá: Čo zaberá na jednotlivé znamenia pri chudnutí?
Zdielať na

Blíženci potrebujú pohyb, Ryby vlastné pravidlá: Čo zaberá na jednotlivé znamenia pri chudnutí?

Zdroj: Profimedia

Snažíte sa schudnúť, ale zatiaľ sa vám to veľmi nedarí? Možno vám s tým pomôžu hviezdy, ktoré vedia, aký spôsob zhadzovania kíl je pre vás najvhodnejší.

Zamerajte sa v redukčnom režime na to, čo vám podľa horoskopu skutočne pomôže k vysnívanej štíhlej postave. Zistite, čo je pre úspešné zhadzovanie prebytočných kíl dôležité práve pre vaše znamenie podľa horoskopu.

Vedeli ste, že pri chudnutí pomáha aj akupunktúra?

Vodnár   

Vodnári sú dosť bystrí na to, aby si sami zostavili diétny režim, ktorý im bude vyhovovať. Pozor by si mali dávať na prehnané hladovanie alebo na úplné vyradenie niektorých dôležitých potravín z jedálnička. Najviac im s chudnutím pomôže pravidelná strava, pitný režim a dostatok spánku. Keď všetko ešte doplní dlhšími prechádzkami, zhodia prebytočné kilá raz dva.   

Ryby   

Ryby v chudnutí potrebujú poriadok a aj vlastné pravidlá. Mali by dopredu vedieť, aké pokrmy budú jesť celý nasledujúci deň. Môžu si ich vďaka tomu nachystať s potrebným predstihom. Ideálne je, keď si vopred pripravia zoznam jedál aspoň na týždeň. Vyhnú sa tým nepravidelnému stravovaniu, po ktorom Ryby najviac priberajú.   

Profimedia

Baran   

Pre Baranov je pri redukčnom režime zo všetkého najťažšie vytrvať. Nemajú problém začať, ale dotiahnuť veci do úspešného konca. Ideálne by sa mali snažiť zhadzovanie kíl spojiť s nejakou príjemnou športovou aktivitou. Baviť by ich mohlo tiež chystanie zdravých ovocno-zeleninových smoothie na desiatu, ktoré im spestria zdravý jedálniček. S experimentovaním v rôznych chutiach a kombináciách zdravých drinkov im pôjde chudnutie jedna báseň.   

Býk   

K nadváhe Býkov prispieva ich lenivosť. Keď sa ale začnú viac venovať športovým aktivitám, majú napoly vyhrané. Všeobecne si Býci potrpia na dobré jedlo. Aby pri zdravom jedálničku vydržali, musí im tiež chutiť. Najlepšie urobia, keď sa pokúsia nájsť čo najviac výživovo hodnotných surovín, na ktorých si skutočne pochutnajú, a navyše po nich nepriberú. Nemusia sa úplne vzdať ani svojho obľúbeného maškrtenia pri televízii. Nezdravé dobroty môže nahradiť napríklad tvarohová domáca ovocná zmrzlina alebo nesolené oriešky.   

Profimedia

Blíženci   

Blíženci najskôr musia prenastaviť svoje myslenie. Až keď v zdravšom a ľahšom stravovaní objavia hlbší zmysel, pustia sa do neho s chuťou a optimizmom. A práve pozitívny prístup v kombinácii s malými a častými porciami jedla im umožní zhodiť prebytočné kilogramy. Všetko im pôjde ešte rýchlejšie, keď do zdravšieho životného štýlu zaradia aj pravidelné dlhé prechádzky, cvičenie v posilňovni alebo beh.  

Rak   

Raci radi varia pre celú rodinu a práve v tom býva nebezpečenstvo pre ich štíhlu líniu. Potrpia si na spoločné stolovanie so svojimi blízkymi a neradi si chystajú niečo iné. Preto im s chudnutím najviac pomôže, keď sa do zmeny stravovania zapoja aj ich potomkovia a partner. Až potom budú mať tú správnu motiváciu a všetko im pôjde oveľa ľahšie.   

Profimedia

Lev   

Levy sa radi páčia, preto im je pri chudnutí najväčšou motiváciou ich okolie. Pomôže, keď sa do neho pustia s priateľmi, s ktorými sa budú vzájomne povzbudzovať. Predsa nezostanú pozadu oproti kamarátke, ktorá už zhodila päť kíl. Levy by mali v prvom rade myslieť na dostatok športových činností. Vhodné je pre nich posilňovanie aj kardio cvičenia.   

Panna   

Panny sa dlho hanbia svojmu okoliu priznať, že sa snažia schudnúť. Ideálny je pre nich pozvoľný režim, ktorý im nebude pripadať tak radikálny, navyše si ho spočiatku okolie možno ani nevšimne. Začať môžu s pár odľahčenými jedlami, predovšetkým s obmedzením cukru, vyprážaných jedál a bieleho pečiva. Postupný prechod na iné stravovanie im tak bude pripadať šetrnejšie a bude lepšie aj na ich trávenie.   

Profimedia

Váhy   

Vzdušným Váham prospieva pravidelné cvičenie. Ideálnym spôsobom, ako sa k nemu skutočne odhodlať, je zakúpenie permanentky do fitka a najatie osobného trénera. Už nebudú môcť cúvnuť a tvrdý tréning sa čoskoro odrazí v úspešnom spaľovaní tukov, ktoré majú navyše.   

Škorpión   

Zmyselní Škorpióni potrebujú mať vždy niečo extra. Aj keď low carb diéta s úplným vynechaním bieleho rafinovaného cukru niekomu sedieť veľmi nemusí, pre Škorpiónov je ako stvorená. Keď obmedzia cukor, prípadne ho nahradia nízkokalorickými sladidlami, vytúžené výsledky sa u nich čoskoro dostavia.   

Profimedia

Strelec  

Strelci potrebujú neustály pohyb, zimná stagnácia ich postave vôbec neprospieva. Ak si chcú udržať postavu, či dokonca byť o nejakých pár kíl ľahší, musia si nájsť dostatok aktívneho pohybu aj cez zimu. Je jedno, či pôjdu na hory alebo zavedú dlhú víkendovú turistiku. Rozhodne by ale nemali zostávať sedieť doma.   

Kozorožec   

Kozorožci vedia byť skutočnými ťahúňmi, majú poriadok a disciplínu. Práve preto sa k nim v redukčnom režime dokonale hodí prerušovaný pôst. Ak ho niekto zvládne správne dodržiavať, tak práve oni. Potom im už nezostáva nič iné ako očakávať, až sa dostaví vytúžený efekt a chvíle čakania si skrátiť lekciou jogy či pilates. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie