Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Konečne HO našli a je to nádhera: Nový dom Jennifer Lopez a Bena Afflecka vám vyrazí dych
Zdielať na

Konečne HO našli a je to nádhera: Nový dom Jennifer Lopez a Bena Afflecka vám vyrazí dych

Zdroj: Profimedia

Celebritným manželom k dokonalému šťastiu chýbalo už len jediné – nové hniezdočko lásky, kde si budú môcť naplno užívať svoje súkromie. Pozrite sa, ako to v ich dome snov vyzerá.

Ostro sledovaný pár Jennifer Lopez a jej manžel, herec Ben Affleck, zažívajú prekrásne obdobie, keď sa dali opäť dokopy po pätnástich rokoch, no tentokrát to dotiahli až do obradnej siene. Zaľúbeným manželom sa splnil ďalší sen a konečne si našli svoj vysnívaný dom, do ktorého sa už čoskoro nasťahujú, informuje portál tmz.com.

Prekrásne honosné sídlo si manželia kúpili v Los Angeles v prominentnej štvrti Pacific Palisades za sumu, ktorú si my bežní smrteľníci ani nedokážeme predstaviť. Je to neuveriteľných 34,5 milióna dolárov! 

Obrovský dom s rozsiahlym pozemkom má dokopy 7 spální a až 11 kúpeľní, nechýba krásna terasa či bazén pri dome na relax a dookola veľa zelene, čo im zabezpečí perfektné súkromie. 

Dom bol postavený len minulý rok, takže ešte dýcha novotou, samozrejmosťou v ňom je tiež telocvičňa, bazény, sauna, bar, kino či vínna pivnica.

Wau, tak v takomto dome sa môžu cítiť akoby boli stále na dovolenke, čo poviete? Páči sa vám ich nový dom?

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie