Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Po rozvode podstúpila brutálnu premenu: Matku dvoch detí dnes nespoznáva ani rodina
Zdielať na

Po rozvode podstúpila brutálnu premenu: Matku dvoch detí dnes nespoznáva ani rodina

Zdroj: Profimedia

Rozhodla sa, že nebude plakať do vankúša a za svojím starým životom urobí hrubú čiaru a to sa týka aj vizáže. Zmenila sa tak, že vyzerá ako úplne iná osoba a dokonca si ju ľudia pletú so slávnou herečkou!

29-ročná Marissa Pool je rozvedená matka dvoch detí z Pensylvánie. Kým donedávna patrila výzorom medzi obyčajné „sivé myšky,“ dnes je z nej brutálna dračica, ktorú na ulici nikto neprehliadne, píše portál news.com.au.

Marissa začala nad zmenou svojho vzhľadu rozmýšľať hneď po rozvode. So svojím životom bola dlho nespokojná, len to v sebe neustále potláčala. S manželom sa dali dokopy príliš mladí a dnes už vie, že nebola na vážny vzťah pripravená ani zrelá, čo začala postupne cítiť stále viac. 

„Bola som ponorená do toho, čo sa odo mňa ako manželky a matky očakávalo, a priorita pre mňa nebola, ako vyzerám a čo chcem v živote ja....“ priznáva mladá mamička. 

S manželom sa postupne odcudzili a uvedomili si, že si ich deti si zaslúžia inú budúcnosť, a tak išli od seba. Krátko na to sa Marissa rozhodla pre veľkú zmenu imidžu. Túžila byť konečne sama sebou a byť spokojná s tým, ako vyzerá. 

Takto vyzerala pred premenou...​

Profimedia

Dvojníčka Megan Fox 

Marissa najskôr totálne zmenila svoje vlasy. Dala si ich nafarbiť na tmavo, nechala si ich predĺžiť a zahustiť, aby pôsobili bohato a sexi. Mamička si ďalej nechala potetovať aj telo, dokopy má už 11 tetovaní a 7 piercingov. Typický nudný mamičkovský šatník vymenila za sexi outfity a začala sa konečne cítiť žensky a príťažlivo, čo jej neustále dáva najavo aj okolie. 

Až keď ju ľudia začali upozorňovať na to, že sa neuveriteľne podobá na slávnu Megan Fox, uvedomila si, že majú pravdu a veľmi jej to lichotí. 

Profimedia

​Sexi mamina, ktorá bez dokonalého looku teraz neopustí dom, povzbudzuje aj ostatné mamičky, aby pri starostlivosti o svoje ratolesti nezabúdali aj samé na seba. 

Iba keď máte zo seba dobrý pocit, môžete byť najlepšou verziou samej seba,“ povedala Marissa a dodala, že teraz sa cíti  ako úplne iný človek. „Konečne som sebavedomá, cítim sa skvelo, toto som skutočne ja,“ dodala na záver.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ??????? ???????? (@marissa.jeanelle)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ??????? ???????? (@marissa.jeanelle)

Súvisiace články

Najčítanejšie