Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Narodili ste sa vo februári? Prekvapí vás, čím vás tento mesiac ovplyvnil na celý život
Zdielať na

Narodili ste sa vo februári? Prekvapí vás, čím vás tento mesiac ovplyvnil na celý život

Zdroj: Profimedia

Nielen znamenie, ale aj konkrétny mesiac narodenia vám pridal do vienka rôzne predpoklady a vlastnosti. Ak ste sa narodili v druhom mesiaci v roku, môžete sa tešiť hneď z niekoľkých predností.

Mnohé štúdie dokázali, že mesiac, v ktorom ste sa narodili, môže ovplyvniť vašu povahu, zdravie ale tiež napríklad vitalitu či dlhovekosť, informuje portál goodhousekeeping.com.

Vo februári sa narodila aj obľúbená herečka Diana Mórová. 

Deti narodené vo februári si chcú vždy robiť všetko po svojom, sú poriadne tvrdohlavé a pre okolie sa môžu javiť dokonca ako neposlušné. Februárové deti sú ešte úprimnejšie ako ostatné a väčšina z nich má extrovertnú osobnosť. Ak máte dieťa narodené v druhom mesiaci v roku, určite vás poteší, že tieto deti sú tiež veľmi inteligentné, kreatívne a tvorivé. 

Ľudia narodení v mesiaci február sú všeobecne považovaní za priateľských, spoľahlivých a tiež sú často ideálnymi životnými partnermi. K ich prednostiam patrí výborný všeobecný prehľad, sú milovníkmi umenia a obľubujú cestovanie. 

Čo sa týka zdravia, februároví ľudia sa najčastejšie stretávajú s problémami štítnej žľazy, osteoartrózy, srdcových ochorení (muži) a trombózy (ženy). 

Ich kameňom je ametyst, o ktorom sa hovorí, pomáha zrýchliť inteligenciu a zbavuje zlých myšlienok. Je tiež spojený s pokojom, stabilitou, odvahou a silou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa By Dziubeka (@bydziubeka)

V mesiaci február sa narodilo aj množstvo známych ľudí a osobností, medzi nimi napríklad Jennifer Aniston, Jane Seymour, Rihanna, Harry Styles, Shakira, Ed Sheeran, Cindy Crawford, Oprah Winfrey, Paris Hilton, ale napríklad aj slávny športovec Michael Jordan či Cristiano Ronaldo. 

Z radov našich známych osobností oslavujú narodeniny vo februári napríklad Juraj Loj, Alexander Bárta, Diana Mórová, Katarína Koščová, Sima Magušinová, Zuzana Tlučková, Marián Gáborík či Matej Tóth.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie