Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veľký horoskop na február: Kto si poriadne zavarí a koho čakajú životné výzvy?
Zdielať na

Veľký horoskop na február: Kto si poriadne zavarí a koho čakajú životné výzvy?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenia bude druhý mesiac nového roka úspešný v láske a komu sa bude dariť viac v zamestnaní? Zistite to hneď!

Kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac február!

Baran 

Zrodencov Barana čaká príval pozitívnych udalostí v láske. Hlavne posledná februárová dekáda prekypuje zábavou a príležitosťami na zoznámenie. Nezadaných očarí človek so zmyslom pre humor a živelným vystupovaním. Pracovné záležitosti sa vo februári povlečú. Merkúr do nich vnáša isté komplikácie, tiež sa jeho vplyvom necítite byť v kondícii. Po 10. zmeníte taktiku a pomaly ale iste dôjdete k vytýčenému cieľu. 

Profimedia

​Býk 

Vo februári sa snažte prispôsobiť okoliu a zbytočne netlačte na pílu. Takýto prístup sa bude hodiť najmä v milostnom živote, keď nič nebráni schôdzkam a spoznávaniu mnohých náprotivkov. Správy, ktoré sa k vám dostávajú, filtrujte a overujte. Do 10. februára vám môže urobiť radosť perspektívna pracovná ponuka. Merkúr s Uránom vám navyše posielajú nevšedné nápady. S ich presadením to však bude tvrdší oriešok. 

Blíženci 

Milí Blíženci, v druhom mesiaci roku sa sústredíte na kariéru. Máte ostré lakte a bystré uvažovanie, takže svoje kariérne zámery dokážete rýchlo presadiť. Mars spolu s Merkúrom vám snaženie uľahčujú a dokonca otvárajú ponuku na lepšie pracovné miestečko. Pokiaľ ide o vzťahy, užívate si nezáväzné randenie. Dokonca aj v dlhoročnom vzťahu sa nebránite flirtovaniu, aby ste svoj citový život trochu osviežili. 

Profimedia

Rak 

Február otvára náruč príjemným milostným zážitkom. Krásny trigon Venuše skrýva šancu na zoznámenie aj osvieženie pre dlhoročné vzťahy. Jedným dychom však hviezdy upozorňujú na vaše nálady a nevhodný zmysel pre humor. Podpichovanie si pre tento mesiac zakážte. Po pracovnej stránke je február plný povinností, zároveň visia vo vzduchu nezhody so šéfom. Pripadáte si bez nápadov a úlohy plníte až na poslednú chvíľu. 

Lev 

Zrodenci Leva majú pred sebou veľké výzvy. Začiatok februára je však plný prekážok a nie všetko pôjde podľa plánu. S húževnatosťou ale všetky komplikácie ustojíte a dôjdete do vytýčeného cieľa. Pozor na prepínanie síl, do 17. 2. slnko upíja z energetického rezervoáru. V milostnom živote sľubuje kňažka lásky vlnu dobrodružstva. Singles narazia na inšpiratívneho človeka, ktorý im rozprúdi krv v žilách. 

Profimedia

Panna 

Milé Panny, február je stelesnením trúfalých plánov. V prvej dekáde máte dvere na rozmach otvorené, ale potom sa situácia komplikuje. Mnohé úlohy odsúvate a máte tendenciu prekrastinovať. Nadriadení si všímajú vaše kroky a nespokojnosť dajú hneď najavo. Tiež vzťahové záležitosti sú napäté. Čerstvo zadaní môžu v závere februára dostať košom. Vesmír radí dopriať si pokoj a neprilievať olej do ohňa. 

Váhy 

Najkratší mesiac roka sa nesie v duchu spoločenského života. Stretávate sa s rodinou aj priateľmi, tiež sa vám podarí nájsť si koníček, vďaka ktorému spoznáte rovnako založených ľudí. Nezadaným rapídne stúpa šanca na zoznámenie. Nová známosť začne kamarátsky, ale môže sa z nej vykľuť aj niečo viac. V zamestnaní vesmír hovorí o zaujímavej ponuke, ale nebude to nič jednoduché. Peniaze navyše si musíte zaslúžiť. 

Profimedia

​Škorpión 

Blahodarný trigón Venuše sa stará o romantickú atmosféru a do 19. februára ponúka možnosť stretnúť sa s pozitívnym človekom. Nešetrí lichôtkami ani darčekmi, preto si pripadáte ako v siedmom nebi. Ani pracovná sféra nie je ochudobnená o kvapku šťastia. Ste nápadití a viete si poradiť s problémami, ktoré sa v druhej dekáde začnú kopiť. Nadmiera povinností sa podpíše na vašom zdraví. Dávajte pozor na veľkú únavu. 

Strelec 

Hlavnou charakterovou vlastnosťou, ktorá vás vo februári vystihuje, bude netrpezlivosť. Chcete mať všetko hneď a neberiete ohľad na okolie ani na svoje fyzické možnosti. Problematické to bude v láske aj pracovnej oblasti. Snažte sa nevynucovať veci, ktoré vyžadujú určitý čas. V opačnom prípade by ste mohli skončiť s prázdnou náručou – bez peňazí aj bez lásky. V milostnom živote prahnete po nejakom dobrodružstve. 

Profimedia

Kozorožec 

Medziľudské vzťahy sú ošemetné. Prvý dojem nemusí zodpovedať realite, čo by mali mať na pamäti zrodenci Kozorožcov, ktorí sa chystajú na rande. Nový objav, s ktorým sa vídate, pre vás nakoniec nebude ten pravý. Uľaví sa vám, keď pôjdete každý vlastnou cestou. V zamestnaní sa snažte udržiavať dobré kolegiálne vzťahy. Nepovyšujte sa nad nikoho, pretože neviete, kedy dotyčného človeka budete potrebovať. 

Vodnár 

Milí Vodnári, vstupujete do mesiaca, keď nad vami bdie sám veľký Manitou. Z jeho energie budete profitovať až do polovice februára, kedy z vás optimizmus a vitalita srší  všetkých strán. Ste neustále v jednom kole, vyhľadávate spoločnosť, v zamestnaní sa nebojíte nových projektov. Aj vaše myšlienkové pochody sú rýchlejšie. Tešte sa na stretávanie s inšpiratívnymi ľuďmi, vďaka ktorým dostanete skvelé nápady. 

Profimedia

Ryby

Hlavnou hybnou silou sa v tomto mesiaci stáva rodina a súkromné záležitosti. Prvé dni síce prebiehajú v duchu výmeny názorov, ale potom sa vzťahy harmonizujú. Vďaka Slnku a Venuši môže ísť o jedno z najkrajších období roka. Poznávate lásku vo všetkých jej podobách a vaše srdce prekypuje spokojnosťou. Optimistický prístup a vitalita sa odráža aj v pracovnej oblasti. Napokon uplatníte svoje know how.

Súvisiace články

Najčítanejšie