Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Žena, ktorá zhodila takmer 90 kíl, ukázala realitu: Takto budete vyzerať po extrémnom schudnutí
Zdielať na

Žena, ktorá zhodila takmer 90 kíl, ukázala realitu: Takto budete vyzerať po extrémnom schudnutí

Zdroj: Instagram/jadeslildiscovery

Mladá fitness influencerka mala ešte pred nedávnom obrovskú nadváhu, no dnes je pyšná, že sa jej dokázala zbaviť. Keď sa však pozerá na svoje telo, spokojná stále nie je...

Jade Davis, ktorá uverejňuje príspevky na sociálnych sieťach ako „jadeslildiscovery“ je dnes inšpiráciou pre mnohých ľudí, ktorí sa snažia začať zdravšie žiť a zbaviť sa kíl navyše. Jej sa podarilo zhodiť fantastických 89 kilogramov a hoci je veľmi neistá, čo sa týka jej schudnutého tela, je šťastná, že to zvládla, píše Daily Star.

Sympatická milovníčka fitness si prešla dlhou a náročnou cestou, no nakoniec sa jej podarilo zhodiť takmer 90 kíl. Jade si najnovšie získala množstvo lajkov a pozitívnych ohlasov príspevkom, v ktorom sa rozhodla ukázať realitu, ktorá čaká úplne každého, kto podstúpi extrémnu stratu hmotnosti.

Takto vyzerala pred premenou...

Mladá žena sa vo videu ukázala v športovej podprsenke a legínach a ukázala obrovské množstvo ovisnutej kože, ktorá jej zostala ako nepekná spomienka na obézne časy. Hoci sa Jade kvôli tomu cíti veľmi neisto, je hrdá, že to zvládla a určite by sa už nikdy nechcela vrátiť k svojmu predošlému životu. 

V pravidelnom cvičení pokračuje aj naďalej, no je jasné, že v jej prípade sa prirodzeným spôsobom nadbytočnej kože nezbaví a budú jej ju musieť odstrániť chirurgicky. 

Ľudia jej poslali stovky lajkov a povzbudivých odkazov a poďakovali jej za odvahu a úprimnosť upozorniť aj na tento nepríjemný dôsledok chudnutia. Klobúk dole!

@jadeslildiscovery Proud of posting this but little scared ?? #caloriedeficit #weightlossprogress #weightlossjourney #weighin #weightlossmotivation #weightlosstips #weightlosschallenge #caloriecounting #caloriedeficitforweightloss #journey #health #gymmotivation #gymtok #lifestyle #gymgirl ##whatieatinaday #weightlossprogress #looseskin ♬ Lost in the wild - .

 

Súvisiace články

Najčítanejšie