Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Spomínate si na mačaciu ženu? Po dlhej dobe sa ukázala na verejnosti, TAKTO vyzerá!
Zdielať na

Spomínate si na mačaciu ženu? Po dlhej dobe sa ukázala na verejnosti, TAKTO vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Táto žena sa preslávila množstvom plastických operácií, ktorých cieľom bolo čo najviac sa podobať mačke. Desiatkami zákrokov sa však zmenila na strašidelnú kreatúru. Takto vyzerá dnes!

Kto by nepoznal mačaciu ženu Jocelyn Wildenstein? Táto 82-ročná dáma sa preslávila predovšetkým túžbou po vzhľade šelmy, čomu obetovala obrovský balík peňazí aj svoju niekdajšiu krásu. Paparazzi ju nedávno nafotili aj so snúbencom na večeri a vyzerala veľmi spokojne, píše Daily Mail.

Mačacia žena početné plastiky odmieta, aj keď pri pohľade na ňu, by jej neuverilo snáď ani malé dieťa...

;

Jocelyn Wildenstein (82) a Lloyd Klein (55) spolu randia od roku 2003, no niekoľkokrát sa už rozišli a potom sa opäť dali dokopy.

Práve so snúbencom sa Jocelyn pred pár dňami vybrala do reštaurácie The Setai na Miami Beach a ako môžete vidieť, vyzerala dokonca lepšie, ako pred rokmi. V čiernom outfite s opaskom zvýrazňujúcu jej štíhlu postavu a v štýlových slnečných okuliaroch si v záhrade luxusného podniku užili večeru aj v spoločnosti niekoľkých priateľov. 

Profimedia

Jocelyn je známa tým, že peniaze dokázala neskutočne míňať, čo viedlo dokonca k tomu, že musela vyhlásiť bankrot. V roku 1999 pritom zbohatla pri rozvode s podnikateľom Alecom Wildensteinom získala neuveriteľných 2,5 miliárd dolárov. 

Zdá sa, že Jocelyn a jej mladý zajačik aktuálne prežívajú šťastné obdobie, no v minulosti to tak vždy nebolo. Okrem rôznych hádok a rozchodov sa medzi nimi udiala pred pár rokmi aj poriadna dráma, kedy ho Jocelyn napadla a pobodala nožnicami, za čo skončila na chvíľu aj vo väzení. 

Bizarná dvojica si už prešla kadečím, no nakoniec sa vždy k sebe vrátili a hoci sú už niekoľko rokov aj zasnúbení, zatiaľ sa zosobášiť nestihli.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie