Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Plastiková kráska si nechala vytetovať dcérinu tvár: Odpadnete, ako to dopadlo!
Zdielať na

Plastiková kráska si nechala vytetovať dcérinu tvár: Odpadnete, ako to dopadlo!

Zdroj: Instagram/katieprice

V tatérskom salóne strávila dlhých sedem hodín, no výsledok tomu rozhodne nezodpovedá. Uff, s týmto by snáď nemohol byť spokojný nikto!

44-ročná kontroverzná modelka Katie Price na seba neustále upozorňuje buď nekonečnými “vylepšeniami” svojho tela či tváre alebo zvláštnou výchovou svojich detí, za ktorú je často kritizovaná. Tentokrát sa pochválila novým tetovaním, no podľa mnohých by ho mala skôr reklamovať, píše denník Mirror.

Známa šoubiznisová hviezdička je 5-násobnou mamou a hoci ju pravidelne kritizujú za to, ako svoje deti vychováva, ona tvrdí, že ich nadovšetko miluje. Dôkazom má byť aj jej najnovšie tetovanie, keďže si nechala nakresliť na telo tvár svojej milovanej dcéry Princess.

;

Vytvoriť na tele dokonalé realistické vyobrazenie tváre nezvládne každý profesionálny tatér a preto si pri takomto motíve treba vyberať naozaj poriadneho profíka so skúsenosťami. Katie tento fakt zjavne podcenila, pretože výsledok pôsobí skôr ako pekný obrázok žiaka na výtvarnej výchove a rozhodne nejde o prefesionálnu prácu.    

Jej dcéra je vyobrazená so strnulým bezduchým výrazom, oblečenú má Barbie mikinu a naozaj svojimi vyhladenými rysmi umelú bábiku aj pripomína. 

Kým ľudia jej obrovské a nekvalitné tetovanie skritizovali, ona je zjavne s výsledkom spokojná a vyhlásila, že si plánuje nechať zvečniť každé zo svojich detí. Nuž, snáď si aspoň nabudúce vyberie iný salón, toto veru pekné nie je, čo poviete?

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

Súvisiace články

Najčítanejšie