Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ako dnes vyzerá predstaviteľka legendárnej Pippi? Slávna úloha ju pripravila o lásku
Zdielať na

Ako dnes vyzerá predstaviteľka legendárnej Pippi? Slávna úloha ju pripravila o lásku

Zdroj: Profimedia

Obrovskú slávu zažila už ako desaťročná, keď stvárnila drzú, neposlušnú a najmä svojskú Pippi dlhú pančuchu, ktorej príbehy milujú deti aj dnes. Pozrite sa, ako sa herečka po vyše päťdesiatich rokoch zmenila!

Príbeh o Pippi bol natočený už niekoľkokrát, no práve seriál so švédskou herečkou Inger Nilsson (63), patril medzi tie najvydarenejšie a získal si srdcia detí aj dospelých z rôznych kútov sveta. Herečka sa až po rokoch priznala, že pôvodnú predlohu od Astrid Lindgrenovej nikdy nečítala, no stvárnila ju naozaj bravúrne.

Príbehy nezbednej ryšavej Pippi sa natáčali od roku 1969 a hoci si Inger zahrala neskôr aj v pokračovaniach a tiež v iných filmoch a seriáloch, nikdy už podobný úspech nedosiahla. Problém bol aj v tom, že si ju ľudia neustále spájali iba s Pippi a to bol dôvod, prečo dostávala čoraz menej úloh. Inger sa potom zamestnala ako sekretárka, natáčala reklamy a neskôr sa vrátila do divadla.

Úspešná herečka bola na jednej strane vďačná, že si ju fanúšikovia neustále spájali s Pippi aj keď bola už dávno dospelá, podľa jej slov však práve kvôli tejto úlohe nemala šťastie v láske. 

„Samozrejme, chcela som mať manžela aj deti, ale nenašla som toho pravého. Moje vzťahy boli vždy príliš krátke a často som musela rozmýšľať, či sa muži zaujímajú naozaj o mňa alebo o Pippi,“ povedala v minulosti herečka a dodala, že najväčším bojom v jej kariére aj súkromí bolo dokázať okoliu, že je predovšetkým Inger, píše portál tvspielfilm.de.

Profimedia

Napriek tomu, že jej slávna úloha ovplyvnila celý život a najmä súkromie, je za ňu vďačná a nikdy neoľutovala, že ju stvárnila.  

Najnovšie si Inger zahrala rektorku v kinematografickej produkcii „Efterskalv“, po ktorej sa podľa herečkinej webovej stránky objavila v rôznych švédskych produkciách, no na prvom mieste u nej zostáva naďalej divadlo.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie