Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Fit trénerka upozorňuje na častú chybu pri chudnutí: Ak túžite po super postave, TOTO nerobte
Zdielať na

Fit trénerka upozorňuje na častú chybu pri chudnutí: Ak túžite po super postave, TOTO nerobte

Zdroj: Profimedia

Sama je perfektným príkladom toho, že dosiahnuť štíhlu a pevnú postavu je možné aj po štyridsiatke a niekoľkých pôrodoch. Okrem iných tipov je podľa nej dôležité uvedomiť si aj tento fakt!

Shannon Collins (43) je zdravotná sestra a osobná trénerka, ale tiež mama. Na svojom Instagrame zdieľa rôzne rady, tipy a motivácie, ako byť fit v každom veku a denne jej pribúda množstvo ďalších fanúšikov. Naposledy im dala dôležitú radu, na ktorú by mali myslieť pri snahe schudnúť, píše Daily Star.

Túžite po super postave? Toto nerobte! 

Shannon, ktorá je na sociálnych sieťach známa ako „The Gym Nurse“, zverejnila dve porovnávajúce fotografie, aby ukázala, ako sa jej telo v priebehu rokov zmenilo. 

Na jednej z fotografií je ako nevesta a hovorí, že tam vážila menej, na druhej je jej aktuálny výzor a hoci váži o niekoľko kilogramov viac, jej postava je krajšia, pevnejšia a cíti sa oveľa lepšie. 

Podľa Shannon robíme často chybu v tom, že pri snahe schudnúť sa túžime dostať na váhu spred niekoľkých rokov, čo nás úplne zbytočne stresuje, a aj keby sme tú váhu dosiahli, pravdepodobne nebudeme vyzerať dobre a fit. 

Podľa fit trénerky by sme sa okrem zhadzovania nadváhy mali viac zamerať na spevňovanie svalstva, ktoré je s pribúdajúcim vekom stále ochabnutejšie. 

Ak bude naša postava spevnená a telo pekne vytvarované, budeme vyzerať lepšie a rovnako lepšie sa budeme aj cítiť. Pokojne sa však môže stať, že buď nezhodíme nič, alebo budeme dokonca vážiť viac. Práve toto je podľa nej dôvod, aby sme sa pri chudnutí či spevňovaní postavy netrápili vážením. Žiadna z nás by sa predsa netešila z nižšej váhy, ak by naše svalstvo vyzeralo ochabnuto, však?

Súvisiace články

Najčítanejšie