Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Česká popová ikona oslavuje 70. rokov: Ako vyzerá pod šialenými maskami?
Zdielať na

Česká popová ikona oslavuje 70. rokov: Ako vyzerá pod šialenými maskami?

Zdroj: Profimedia.sk

Asi žiadna iná speváčka v celom Česku ani na Slovensku nemá taký extravagantný štýl ako ona! Jana Kratochvílová nielen vyzerá, ale na mnohých pôsobí akoby bola z iného vesmíru. Jedinečná umelkyňa oslávila 70. narodeniny.

Na ulici by ste ju rozhodne neprehliadli ani vtedy, ak by ste veľmi chceli. Oblieka sa totiž tak extravagantne, že všetkým okamžite padne do oka. Hoci by ste to na ňu nepovedali, svojská umelkyňa nedávno oslávila už 70. rokov.

Na konte má množstvo hitov, no preslávili ju práve jej šialené módne kreácie. V inakosti a odlišnosti ju už v detstve podporovala práve jej mama. Tá jej dokonca šila výstredné oblečenie. S jej umeleckým štýlom a vyjadrením však absolútne nebol stotožnený práve komunistický režim, ktorý jej život strpčoval, kde sa len dalo… Jana napokon emigrovala a ostala žiť v zahraničí. Do rodného Česká sa však pravidelne vracia. Ostatné roky je známa práve netradičným štýlom života.

Profimedia.sk

​Neberie lieky, je prevažne iba ovocie, dokáže hovoriť so svojimi bunkami a imunitným systémom, takže údajne nikdy nebýva chorá… Nie v jednom rozhovore sa vyjadrila, že má pocit, že ľudia dokážu “vletieť do paralelného vesmíru”. Hoci pred pár dňami oslávila už 70. narodeniny, pri pohľade na jej tvár by ste jej tipovali oveľa menej. Napriek tomu, že Jana absolútne neholduje skrášľovacím zákrokom, jej pleť je mladá a vypnutá. Ako je to možné? Údajne práve pozitívnymi myšlienkami! A možno je to tak trošku aj nezvyčajným milovaním. Čo to znamená? Najradšej si údajne užíva “kozmický sex s ufónmi”. 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie