Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ako dnes vyzerá rozmaznaný bacuľko Dudley z Harryho Pottera? Po rapídnom schudnutí ho nespoznáte
Zdielať na

Ako dnes vyzerá rozmaznaný bacuľko Dudley z Harryho Pottera? Po rapídnom schudnutí ho nespoznáte

Zdroj: Profimedia

Od čias nakrúcania kultového filmu ubehlo už vyše dvadsať rokov a z drzého chlapca s nadváhou je úplne iný človek. Pozrite sa na jeho neuveriteľnú premenu!

Dudleyho z Harryho Pottera poznáme všetci ako rozmaznaného spratka s nadváhou. Od svojich detských rokov sa však herec úplne zmenil a na ulici by ste ho už asi nespoznali.

33-ročný Harry Melling prezradil, že ľudia sú jeho zmenou často fascinovaní. V Harry Potterovi trpel nadváhou a ako už predtým poznamenal, pripomínal „prejedené prasiatko.“ Odvtedy prešlo niekoľko rokov a Melling sa zmenil na nepoznanie. 

Profimedia

„Dnes sa na mňa pozerajú ľudia inak. Pýtajú sa, prečo a ako som schudol,“ prezradil v rozhovore pre denník The Independent. „Keď máte desať a hráte úlohu podobnú tej, ktorú som stvárnil ja, ľudia si vás tak vryjú do pamäti a chcú si vás tak zapamätať, dodal herec, ktorý z bacuľatého tela jednoducho vyrástol a nemá na chudnutie žiadny špeciálny recept. 

Bývalej hviezde Harryho Pottera sa vo filmovej brandži darí aj dnes. Keď pred časom odpremiérovali film The Pale Blue Eye, v ktorom Melling stvárnil jednu z hlavných úloh, veľa divákov ho najskôr nemohlo spoznať. Vo filme si zahral asistenta detektíva Augustusa Landora, ktorý má našliapnuté na skvelú spisovateľskú kariéru a divácke ohlasy na stvárnenie jeho úlohy boli veľmi pozitívne. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Screen Rant (@screenrant)

Harry Melling predtým viac divadlu a potom bodoval najmä v projektoch Netflixu. Zahral si v akčnom filme Old Guard: Nesmrteľnýči či v thrilleri Diabol ale dokončil tiež natáčanie filmovej adaptácie Shakespearovho Macbetha. 

Čo poviete, naozaj neuveriteľná premena však?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie