Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dara Rolins ukázala ďalšie vylepšenie: Po roku sa dočkala dokonalého výsledku
Zdielať na

Dara Rolins ukázala ďalšie vylepšenie: Po roku sa dočkala dokonalého výsledku

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Speváčka priznala, že jej trvalo dlho, kým sa k tomu odhodlala, no teraz to určite neľutuje. Všimli ste si, čo sa na jej tvári zmenilo?

Dara je vzorom a inšpiráciou pre mnohé ženy, pretože je perfektným dôkazom toho, že vyzerať sexi, mladistvo a štýlovo môžeme v každom veku. Sexi speváčka netají ani to, že si občas nechá čo to vylepšiť a tentokrát sa pochválila vynoveným chrupom. Všimli ste si ten rozdiel?

Dara nosila neviditeľný strojček na zuboch celý rok a okrem vyrovnaného chrupu vďaka nemu dokonca aj trochu zhodila, hoci sa o to úmyselne nesnažila. Ako je to možné? 

Neviditeľný strojček na zuby sa totiž musí pred každou konzumáciou jedla vyberať a keďže sa jej to nechcelo, takto jednoducho sa zbavila rôznych orieškov, pochutín a „ďobkania“ iným z taniera. Toto prezradila nedávno pre Topstar.

Rok čakania stál za to

Dara sa nechala na strojček prehovoriť najmä kvôli svojej dcére Laure, ktorá mala rovnako mierne krivé zuby a tak išli do toho spoločne. Speváčka však priznala, že jej niekoľkokrát krivé zuby kritizovali aj fanúšikovia.  

„Úprimne? Priznávam, nejde o nijako príjemnú záležitosť a predstava, že ma čaká ešte celý rok s touto nádherou v ústach, ma ešte stále znepokojuje. Keď už som sa k tomu, aj zo solidarity k Lole, odhodlala, vydržím,“ napísala speváčka pred rokom, keď jej strojček nasadili a dnes to určite neľutuje. Výsledok rozhodne stojí za to, čo poviete? Na svojom mega koncerte k 50-tke, ktorý ju čoskoro čaká, sa teraz môže usmievať od ucha k uchu!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie