Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nové FOTO Seleny Gomez v plavkách rozdelilo ľudí: Jej postava sa poriadne zmenila!
Zdielať na

Nové FOTO Seleny Gomez v plavkách rozdelilo ľudí: Jej postava sa poriadne zmenila!

Zdroj: Profimedia

Fotografie známej speváčky z koncoročnej dovolenky na jachte v Mexiku sa stali hitom a rozdelili ľudí na dva tábory. Kým niektorí ju chvália za pekné ženské krivky, iní dookola riešia dôvod, pre ktorý výrazne pribrala.

Selena Gomez (30) si užívala Silvester začiatok roka na jachte spolu s priateľmi - Brooklynom Beckhamom a jeho manželkou Nicolou Peltz. Fotografie hviezdnej speváčky v plavkách obleteli internet a ľudia opäť raz začali riešiť jej kolísajúcu váhu, píše papermag.com.

Selena má za sebou psychicky náročné obdobie, bola jej diagnostikovaná bipolárna porucha, ktorá sa prejavuje výkyvmi nálad a emočnou nestabilitou. Speváčka niesla ťažko aj svoje vzťahy a rozchody a navyše zápasí s následkami lupusu, kvôli ktorému má problémy aj s obličkami. 

Speváčka je známa aj kolísaním svojej váhy, ktorá rovnako súvisí so všetkými problémami, ktoré ju trápia a určite jej nepomáha, že to majú ľudia stále potrebu riešiť. 

Profimedia

Momentálne kolujú na sociálnych sieťach jej aktuálne fotografie v plavkách, na ktorých je podstatne oblejšia ako pred časom a ľudia porovnávajú jej postavu z obdobia, keď ešte randila s Justinom Bierom. Vtedy bola po celý čas štíhla ako palička, keďže o Justinovi je známe, že preferuje super štíhle modelky, presne taká je aj jeho súčasná manželka.

@donttellmymomma.fr He rathers models..My poor baby. #selenagomez ♬ daddy issues - EX7STENCE™

 

Jej vzťah s Justinom bol toxický, neustále sa schádzali a rozchádzali a sama Selena priznala, že ju definitívny rozchod zlomil. S odstupom času určite aj sama vie, že je to takto lepšie a aj jej oblejšia postava je podľa mnohých iba dôkazom toho, že sa dala dokopy a cíti sa konečne zdravšie a spokojnejšie.

Speváčka nedávno zverejnila aj nový dokument My Mind & Me, poodhaľuje niekoľko perličiek z jej súkromia, možno sa tam vyjadrí aj k tomu, že je neustále kritizovaná za svoje krivky.

Podľa nás vyzerá skvelo a rozhodne si kritiku nezaslúži, čo poviete vy?

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Selenator ? (@selenatorsud)

@donttellmymomma.fr Can‘t wait..? #selenagomez ♬ Run Boy Run - Woodkid

 

Súvisiace články

Najčítanejšie