Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bývalá hviezda JOJky Zuzana Hajdu: Takto bude s rodinou a egyptským manželom tráviť Štedrý večer!
Zdielať na

Bývalá hviezda JOJky Zuzana Hajdu: Takto bude s rodinou a egyptským manželom tráviť Štedrý večer!

Zdroj: Profimedia.sk

Zuzana Hajdu bola pred rokmi jednou z hlavných tvárí televízie JOJ. Po tom, ako sa stiahla do úzadia, žije nenápadný a spokojný život s egyptským manželom, s ktorým má dve deti.

Po odchode z televízie sa stiahla do úzadia a pozornosť médií a verejnosti vôbec nevyhľadáva. Zuzana Hajdu si žije pokojný život po boku egyptského manžela Moustyho, s ktorým vychováva dcéru a syna. Nám prezradila, ako bude tráviť Štedrý večer!

​"Vianočné sviatky budeme tráviť ako každý rok s mojimi rodičmi, sestrou a jej deťmi u rodičov v dome. Na Štedrý večer začíname so štedrovečernou večerou hneď po zotmení. Najskôr sa modlíme, dáme si spoločný prípitok, potom jeme oblátky s medom, kapustnicu a nakoniec kapra a zubáča s majonézovým zemiakovým šalátom. Potom nám zazvoní Ježiško, takže sa rozbaľujú darčeky a my dospelí sa tešíme z radosti detí. Popritom si dávame vianočné koláčiky, jedným očkom sledujeme vianočné rozprávky v televízii, no najmä sa spolu všetci rozprávame a vychutnávame si vianočnú atmosféru, ktorá je podľa mňa najkrajšia v roku. Keďže manžel nie je Kresťan, Vianoce predtým neoslavoval, oslavujeme ich spolu "po našom "," priznáva Zuzana. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Hajdu (@zuzana_hajdu)

Profimedia

Aj ona cez Vianoce svojim deťom a najbližším dopraje množstvo prekvapení. Aj keď tento rok ich bude o čosi menej. Prečo? "Pod stromčekom máme vždy kopu darčekov, no každý rok si povieme, že je to poslednýkrát, kedy ich je také množstvo, no nikdy to nedodržíme. Tento rok vyzerá, že ich bude menej - minimálne z mojej strany, pretože som si zranila koleno a o barlách sa do obchodov nedostanem. Tento rok to bude konečne skôr o Vianociach, ako o darčekoch. Tak, ako by to aj malo byť," dodala na záver Hajdu. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Hajdu (@zuzana_hajdu)

Súvisiace články

Najčítanejšie