Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ako Dara Rolins cez sviatky nikdy nepriberie? TOTO je jej trik, ktorý sa oplatí vyskúšať!
Zdielať na

Ako Dara Rolins cez sviatky nikdy nepriberie? TOTO je jej trik, ktorý sa oplatí vyskúšať!

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Ak si aj vy počas sviatkov doprajete viac sladkostí a chutného jedla, zrejme sa po Vianociach postavíte na váhu o čosi ťažší. Dare Rolins sa to však nestane! Ako je to možné?

Ruku na srdce! Aj vy patríte k tým ľuďom, ktorí sa počas sviatkov v jedle neobmedzujú a poriadne si doprajú? Podobne sú na tom mnohí Slováci. A po Vianociach to potom ľutujú a hľadajú rôzne "skratky", ako čo najrýchlejšie schudnúť. Dara Rolins je výnimka...

​Populárna speváčka je známa tým, že sa zdravo stravuje a hlavne sa neprejedá. A vďaka tomu sa aj v 50-tke môže pochváliť super postavičkou. Čo sa týka vianočných sviatkov, má trik, ktorý u nej vždy funguje a hmotnosť si udrží rovnakú. Ako to máte s Vianocami v rámci jedenia a cvičenia vy? Robíte jedno aj druhé v rovnakej miere ako normálne, alebo je niečoho viac, niečoho menej? U mňa sa veru nič moc nemení... Pravda, repertoár chutí je v období sviatkov rozmanitejší a ja jem veci, na ktoré si behom roka ani nespomeniem, ale nijak významne neprekračujem hranice v rámci kapacity svojho brucha... Za tie roky som si vyskúšala, že malá brzdička neublíži, práve naopak. Človek do toho Nového roku vstupuje bez pocitu nasranosti, že celé sviatky prasil a ešte sa aj zmestí do oblečka, čo si v hlave pochystal na novoročnú párty. Takže, ak teda môžem, malá rada odo mňa - ochutnajte všetko, ale nedojedajte len preto, aby ste neurazili,” prezradila Rolins spôsob, ako je aj po Vianociach štíhla ako laň.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie