Jasno
13°
Bratislava
Strach o rozprávkového princa z Popolušky: Prestal dýchať, záchrana v poslednej chvíli!
Zdielať na

Strach o rozprávkového princa z Popolušky: Prestal dýchať, záchrana v poslednej chvíli!

Zdroj: Filmové studio Barrandov

Pavel Trávníček, ktorý stvárnil vo vianočnom hite Popoluška rozprávkového princa, je v nemocnici. Obľúbeného herca museli v hodine dvanástej ratovať záchranári. Čo sa mu stalo?

Blížiace sa sviatky si bez kultovej Popolušky vieme len ťažko predstaviť. Popri Libuši Šafránkovej si hlavnú mužskú úlohu zahral Pavel Trávniček, ktorého práve spomínaná postava preslávila. Ten je aktuálne v nemocnici. 

"Priatelia...myslite na manžela. Ďakujeme záchrannej službe za rýchly príchod, teraz je manžel v rukách lekárov," zverila sa s prosbou na sociálnych sieťach Trávníčkova manželka Monika. Podľa českého webu blesk.cz prišlo hercovi v nedeľu nevoľno a nemohol dýchať. Jeho polovička preto zavolala záchranárov, ktorí ho okamžite zobrali do nemocnice, kde stále leží. Hoci je jeho stav vážny, vyzerá to tak, že sa mu trochu polepšilo. "Ďakujeme vám priatelia a kamaráti za podporu, veľmi si to vážime... manžel je stabilizovaný, ďakujem všetkým zdravotníkom," nechala sa počuť pred pár hodinami Monika Trávníčková...

Súvisiace články

Najčítanejšie