Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hana Gregorová miluje Vianoce, no návštevu svojich detí nečaká: TOTO je dôvod!
Zdielať na

Hana Gregorová miluje Vianoce, no návštevu svojich detí nečaká: TOTO je dôvod!

Zdroj: TV JOJ

Sympatická herečka je známou milovníčkou najkrajších sviatkov roka, no prekvapivo ich bude namiesto najbližších príbuzných tráviť v spoločnosti partnera a priateľov. Prečo je to tak?

Hana Gregorová (70) sa svojou vianočnou výzdobou pochválila už začiatkom decembra a rozhodne patrí medzi nekorunované kráľovné najkrajších sviatkov v roka. Tráviť ich však bude veľmi komorne, iba v spoločnosti partnera a priateľov. Návštevu detí ani neočakáva...

Veľmi podobne to u Hany Gregorovej vyzeralo aj v minulom roku... 

Herečka Hana Gregorová, vdova po slávnom českom hercovi Radkovi Brzobohatom (†79), prežije najkrajšie sviatky v roku so svojím o 32 rokov mladším priateľom Ondrejom Koptíkom. Hoci je matkou hneď dvojnásobnou – zo vzťahu s Brzobohatým má syna Ondreja (39) a z predchádzajúceho manželstva má dcéru Rolu (44). Návštevu príbuzných neočakáva možno aj preto, že bude tráviť Vianoce v maďarskej Rajke, kde už dlhšie žije. 

„Neviem, či ešte deti prídu. Keby prišli, bolo by to fajn,“ uviedla pre zivot.pluska.sk Gregorová. Nuda však v jej domácnosti nehrozí. V Rajke totiž podľa všetkého nikdy nie sú sami. Máme tam už takú skupinu kamarátov, príjemných a dobrých, takže si myslím, že sa všetci stretneme. So susedmi si poprajeme, ale na Štedrý deň som rada, keď je taký pokoj.“ 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Nakoniec, práve syn Ondřej bude oslavovať svoje prvé Vianoce so svojou aktuálnou partnerkou Danielou Písařovicovou (44), s ktorou sa dal oficiálne dohromady počas prebiehajúceho rozvodu s modelkou Taťánou Kuchařovou (34). S tou bol šesť rokov, než krátko po tom, čo spoločne obnovili svoj svadobný sľub, oznámili koniec svojho vzťahu.  Práve pôvabná moderátorka mu učarovala svojimi krásnymi orieškovými očami a je teda pochopiteľné, že práve s ňou chce stráviť aj vianočné sviatky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JOJ PLAY (@joj.play)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Súvisiace články

Najčítanejšie