Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Naozaj sa im páči takýto gýč? Aha, ako si Vémolovci vyzdobili vianočný stromček
Zdielať na

Naozaj sa im páči takýto gýč? Aha, ako si Vémolovci vyzdobili vianočný stromček

Zdroj: Instagram/lela_ceterova_official

Vianočné sviatky sa blížia a na sociálnych sieťach sa čoraz viac známych tvárí chváli svojou výzdobou. Stromček už má aj Lela Ceterová s rodinou, a ako inak, opäť sa im podarilo “vyniknúť.”

V mnohých rodinách je tradícia zdobiť vianočný stromček až na Štedrý deň, prípadne deň predtým, no čoraz viac ľudí si svoje príbytky vyzdobí už začiatkom decembra. Pred pár dňami pribudol symbol Vianoc aj do domácnosti Lely a Karlosa Vémolovcov. Pozrite sa, ako vyzerá!

​Radosť deťom alebo čistý gýč?

U Vémolovcov by asi nikto nečakal skromný vianočný stromček s minimalistickou výzdobou, no rovnako prekvapivý je aj štýl, ktorý nakoniec zvolili. Lela s dcérkou Lily totiž inak krásny hustý stromček doslova zaplnili gýčovými Disney plyšákmi. 

Lela sa zrejme snaží úplne zabudnúť na nedávne aférky svojho muža a napísala, že najkrajšie sviatky roka budú tráviť v kruhu milovanej rodiny a najbližších.

Instagram/lela_ceterova_official

Hovorí sa, že aj štýl a ozdoby na vianočnom stromčeku o nás môžu veľa prezradiť, no v prípade Vémolovcov by to teraz asi až tak nesedelo. Keďže majú dvoch malých drobcov, je úplne jasné, že takto nevkusne ovešali stromček práve kvôli nim.

Keď sú deti šťastné, rodičom určite nie je ľúto, že namiesto luxusných ozdob sa budú celé sviatky pozerať na visiacich plyšákov, no nie? 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie