Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Doteraz nezverejnené FOTKY Maríny Kráľovičovej: Išla z nej veľká pokora, ľudskosť a láskavosť
Zdielať na

Doteraz nezverejnené FOTKY Maríny Kráľovičovej: Išla z nej veľká pokora, ľudskosť a láskavosť

Zdroj: instagram/lukaskimlicka

Slovensko dnes zasiahla smutná správa. Do hereckého neba vo veku 95 rokov odišla legendárna Marína Kráľovičová. Ako si na ňu spomína fotograf Lukáš Kimlička, ktorému ako jednému z posledných pózovala pred objektívom?

Na svojom konte má množstvo divadelných, televíznych a filmových rolí, ktoré mnohí milovali. Marína bola dokonca prvou slovenskou herečku, ktorá sa objavila v televíznej inscenácii a na doskách SND hrala neuveriteľných 74 rokov!

​Počas svojej bohatej kariéry nafotila aj množstvo fotografií. Jedným z posledných fotografov, ktorý mal česť ju fotiť, bol úspešný Lukáš Kimlička. Aj na neho, rovnako ako na ľudí, s ktorými Marína pracovala, hlboko zapôsobila. "Pani Marínu som fotil na obálku magazínu. Na fotenie prišla plná energie a dodnes si pamätám, ako nám ukazovala, ako vie tancovať na podpätkoch. Boli sme všetci z toho užasnutí, že v jej veku bola ešte taká vitálna. Išla z nej veľká pokora, ľudskosť a láskavosť. Som naozaj vďačný, že som mal tú možnosť s ňou pracovať," vyjadril sa nám... Toto sú jedny z posledných záberov legendy, ktorá bude navždy žiť vo filmoch, inscenáciách a hrách...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lukas Kimlicka (@lukaskimlicka)

Súvisiace články

Najčítanejšie