Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Túžila byť krásna nevesta, zhodila 60 kíl: Ľudia ju v svadobných šatách nespoznávali!
Zdielať na

Túžila byť krásna nevesta, zhodila 60 kíl: Ľudia ju v svadobných šatách nespoznávali!

Zdroj: Profimedia

Dlho bola zo svojej nadváhy nešťastná, no až keď ju priateľ požiadal o ruku, dostala tú najsilnejšiu motiváciu obrátiť svoj život k lepšiemu. Pozrite sa, ako vyzerá dnes!

26-ročná Austrálčanka Bridie Ritchie mala katastrofálny životný štýl a bola totálne závislá na čokoláde a iných sladkostiach. Keď sa jej váha vyšplhala na 134 kilogramov a začali pribúdať zdravotné komplikácie, vedela, že so zmenou musí začať okamžite. Navyše, mala sa vydávať a chcela byť pre svojho snúbenca tou najkrajšou manželkou, píše The Sun.

Bridie pracuje ako kaderníčka a v práci sa často nestíhala poriadne najesť, a potom to riešila fast foodmi, jedlami na donášku a pravidelne si tiež pochutnávala na sladkom. Na večeru si bežne dopriala veľké porcie cestovín, pečiva alebo vyprážaného jedla a jedla tak dlho, kým sa necítila úplne prejedená. Keďže bol jej žalúdok už dosť roztiahnutý, dokázala zjesť obrovské množstvá jedla. 

Profimedia

Raz za čas skúsila nejakú diétu, ale nikdy jej to nevydržalo dlho, začala sa zase prejedať a čoskoro sa dostavil jojo efekt. Zlom nastal až v okamihu, keď jej lekári diagnostikovali syndróm polycystických vaječníkov. Kvôli nadváhe Bridie totiž nefungovali reprodukčné orgány tak, ako by mali a ona sa bála neplodnosti. Navyše ju priateľ požiadal o ruku a ona si priala byť tou najkrajšou nevestou. 

Rozhodla sa preto obrátiť na odbornú pomoc a podstúpila chirurgické zúženie žalúdka. Prvé dni po operácii boli pre mladé dievča náročné. Tušila, že to nebude prechádzka ružovou záhradou, snažila sa byť preto silná a neustále myslela na svojho snúbenca a blížiaci sa svadobný deň. Nejakú dobu musela jesť tekutú stravu, len čo jej však skončila pooperačná diéta, vrhla sa na zdravé varenie. Fast foodom a sladkostiam dala zbohom a namiesto toho jedla päťkrát denne zdravé a vyvážené jedlá. 

Profimedia

"Až teraz spätne vidím, ako príšerne som jedla. Moje telo muselo byť v hroznom stave," hovorí Bridie. Jej telo sa začalo pomaly, ale iste premieňať. K zdravému jedálničku pridala pravidelný pohyb a vďaka tejto kombinácii dokázala schudnúť 60 kilogramov. 

Nielen, že sa vďaka tomu začala vo svojom tele cítiť fantasticky, navyše sa jej splnil  najväčší sen – vo svoj veľký deň bola naozaj tou najkrajšou nevestou. Úžasná premena, klobúk dole!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie