Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Obrovské prsia jej ničili život: Po operácii je konečne šťastná, pozrite sa na tú zmenu!
Zdielať na

Obrovské prsia jej ničili život: Po operácii je konečne šťastná, pozrite sa na tú zmenu!

Zdroj: Profimedia

Aj keď mnohé ženy po nich túžia, tie, ktoré majú veľké prsia od prírody veľmi dobre vedia, že to až taká výhra nie je. Táto mladá mamička jednou z nich.

Dvojnásobná mamička Kylie Perkins (24) sa podelila o svoje skúsenosti so zmenšením prsníkov. Pre operatívne zmenšenie sa rozhodla, pretože jej obrovské prsia spôsobovali intenzívnu bolesť a ovplyvňovali jej duševné zdravie, informuje denník Mirror.

Kylie sa priznala, že nešlo ani tak o estetickú stránku, veľké prsia jej okrem iných problémov spôsobovali neznesiteľné bolesti chrbtice. „Moje prsia ma ovplyvňovali viac, ako je normálne. Doslova som trpela bolesťami, nenávidela som svoje telo,“ spomína na ťažké obdobie mladá mamička, ktorej sa prsia extrémne zväčšili po narodení druhého dieťaťa a zostali obrovské aj po tom, ako prestala dojčiť.      

Profimedia

„Vôbec som sa necítila dobre. Nebolo to moje telo. Niekto by si zrejme veľké prsia prial, pre mňa to však znamenalo utrpenie. Som pomerne nízka, ale musela som nosiť oblečenie veľkosti XL,“ upresnila. 

Keď musela brať lieky proti bolesti pravidelne, pretože bez nich nevládala fungovať a navyše sa stále zhoršoval jej psychický stav, vedela, že jedinou cestou k zlepšeniu môže byť pre ňu jedine operácia. 

Profimedia

„Môj život sa po zmenšení prsníkov zlepšil o sto percent. Konečne sa môžem normálne hýbať, športovať, už nemám bolesti a zase sa môžem maximálne venovať rodine,“ uzavrela dnes už vysmiata mamina, ktorá radí aj iným ženám, ktoré sa trápia rovnako, ako ona predtým, aby sa operácie nebáli a podstúpili ju.

Súvisiace články

Najčítanejšie