Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Veľký horoskop na december: Komu bude naklonený celý vesmír a pre koho bude záver roka peklom?
Zdielať na

Veľký horoskop na december: Komu bude naklonený celý vesmír a pre koho bude záver roka peklom?

Zdroj: unsplash.com/freestocks

Pre ktoré znamenia bude posledný mesiac roka úspešný a kto by mal byť viac v strehu? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac december.

Baran

Posledný mesiac roku otvorí skvelé vyhliadky pre milostný život. Singles by mali mať v prvej dekáde oči na stopkách, pretože šanca na zoznámenie s osudovým náprotivkom je vysoká. Dočkáte sa predčasného vianočného darčeka. Vo vývoji vzťahu buďte opatrní a nikam sa neponáhľajte. Na pracovisku máte sľubne našliapnuté. Najväčší rozmach dosiahnete do 5. decembra. Potom vás prepadne únava a spolu s ňou rastie chybovosť. 

Profimedia

Býk

December síce nezačne zvesela, ale jeho vývoj vám spraví náladu. Do 10. môžete bojovať s negatívnymi myšlienkami ohľadom vzťahu. Vďaka Venuši ale stretnete človeka, ktorý úplne zmení vaše očakávania. Tiež pracovná sféra ponúka perfektné príležitosti na rozlet. Zapojíte sa do úspešných projektov a konečne budete mať príležitosť zúročiť svoje know-how. Originálne nápady sú cestou, ako prísť k peniazom. 

Blíženci

Milí Blíženci, záver roka je fyzicky aj psychicky vysiľujúci. Počítajte s tým, že jedna etapa sa chýli ku koncu, aby uvoľnila miesto pre novú. Znateľné to je predovšetkým vo vzťahoch, ktoré sa môžu počas decembra zosypať ako domček z kariet. Uvedomíte si, že pre život potrebujete niečo iné. Podľa hviezd je nová láska bližšie, než si myslíte. V zamestnaní nechcite mať za každú cenu posledné slovo. 

Profimedia

​Rak 

Citlivé znamenie Raka potrebuje veľa lásky. Zrejme sa vám zdá, že drahá polovička vám náklonnosť nedáva dostatočne najavo. Skúste byť tým aktívnejším a pripravte pre oboch romantický program. S nádielkou nemusíte čakať na Štedrý večer. Pokiaľ vám aj napriek tomu niečo leží na srdci, namiesto tichej domácnosti o svojich pocitoch hovorte. V práci sa držíte bokom. Príležitosti sa ponúkajú, ale vy si veľmi neveríte. 

Lev 

Decembrový štart je fantastický vďaka priaznivému trigónu Venuše. Doteraz ste preferovali skôr nezáväzné známosti, ale vaše srdiečko začne túžiť po niečom hlbšom. Nový objav má vyhliadky stať sa vašim osudovým miláčikom. Ani pracovné záležitosti nestoja pozadu. Vďaka bleskurýchlemu uvažovaniu vyriešite nejeden zložitý problém. Konkurencia vám síce nedá nič zadarmo, ale dokážete s ňou úspešne merať sily. 

Profimedia

​Panna 

Napriek tomu, že do posledného mesiaca roka nemusíte vstúpiť šťastnou nohou, vývoj udalostí vás upokojí. Zložitejšie medziľudské vzťahy veľmi nepitvajte. Venuša im po 10. decembri pomôže chytiť nový dych. Nezadaným sľubuje zvýšenú pozornosť opačného pohlavia. Tiež pracovná sféra je skraja decembra náročnejšia. Úlohy sa hromadia rýchlejšie, než zvládate odbavovať. Ale za nezvyčajnú drinu sa rysuje poriadna odmena! 

Váhy 

Milé Váhy, decembrová konštelácia zosilňuje vrodený intelekt a schopnosť komunikácie. Dokážete sa ľahšie myšlienkovo ​​napojiť na ľudí okolo seba. Slnko v spojení s Venušou dodáva zrodencom Váh nadpozemské kúzlo a vábi k nim pohľady opačného pohlavia. Rovnako, čo sa práce týka, máte na ružiach ustlané. Ste veľmi aktívny a darí sa vám získať dôležité kontakty. Prím hrá osobné stretávanie s klientmi. 

Profimedia

Škorpión 

Celé vesmírne plénum pracuje na konci roka v prospech zrodencov Škorpióna. Prúdi k vám pozitívna energia a schopnosť intuície je ešte viac zosilnená. Vyžaruje z vás osobité kúzlo uľahčujúce zoznamovanie aj pracovný program. Bude hračkou získať sympatie okolia. V zamestnaní zvládate intelektuálne náročnejšie úlohy. Chopte sa nečakaných príležitostí. Otvoria vám cestu k životu, o ktorom sa vám ani nesnívalo. 

Strelec 

Akoby vám vesmír posielal darčeky, ktoré sa zložia do jednej veľkej decembrovej výhry. Vďaka slnečným lúčom máte energie aj dobrej nálady na rozdávanie. Počítať môžete aj s pracovnými úspechmi. Tomu napomáha komunikatívny Merkúr, vďaka ktorému ťaháte z rukáva jeden skvelý nápad za druhým. A nie je možné zabudnúť na Venušu. Najmä v prvej decembrovej dekáde nešetrí romantikou a príležitosťami na zoznámenie. 

Profimedia

​Kozorožec 

Aj keď je adventný čas v plnom prúde, zrodenci Kozorožca pracovné tempo rozhodne nezvoľnia. Vo vytrvalosti a intelekte len ťažko nájdete konkurenta. Chcete rozdelené projekty dotiahnuť do konca jednak kvôli pokojnému spánku, ale predovšetkým kvôli finančnej odmene, ktorá sa blýska na cieľovej čiare. Po 10. decembri sa dostáva do popredia milostná sféra. Pre páry sa otvára otázka založenia alebo rozšírenia rodiny. 

Vodnár 

V decembri sa môžete tešiť na aktívny program, v ktorom nebude núdza o vzrušujúce zážitky. Marsov trigón zosilňuje váš sexepíl a zároveň dáva veci do pohybu. Je potrebné zvýšiť tempo, pretože vývoj udalostí bude unáhlený. Najmä okolo 20. 12. sa snažte nájsť vnútornú rovnováhu. Advent je obdobím rozjímania, všetky ostatné úlohy môžu počkať. K vnútornému pokoju pomáha Venuša a jej romantické kúzlo. 

Profimedia

Ryby 

Planéta prosperity, Jupiter, vám kryje chrbát a pomáha v spoločenských aktivitách aj cestovaní, o akom dlho snívate. Šťastnú ruku budete mať aj vo finančných záležitostiach. Až do poslednej dekády je potrebné zohľadňovať ostatné planetárne vplyvy, ktoré vyžadujú väčšiu obozretnosť v láske a vzťahoch. Komunikácia nebude vašou najsilnejšou stránkou. Niekedy je lepšie mlčať, než povedať niečo, čo by vás mrzelo.

Súvisiace články

Najčítanejšie