Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Od trinástich si pravidelne holila tvár, teraz odhodila žiletky: TAKTO je konečne šťastná
Zdielať na

Od trinástich si pravidelne holila tvár, teraz odhodila žiletky: TAKTO je konečne šťastná

Zdroj: Profimedia

Kvôli nadmernému ochlpeniu nielen na tele, ale tiež na tvári sa bála výsmechu a šikany, tak sa neustále holila. V dospelosti sa konečne zbavila predsudkov, kašle na pohľady ľudí a chodí po svete so všetkým, čo jej príroda nadelila.

Dnes už 30-ročná Dakota Cooke si prvýkrát všimla abnormálny rast chĺpkov na tvári vo svojich 13 rokoch a strávila roky tým, že chodila každý týždeň na depiláciu voskom a dvakrát denne si holila tvár, píše timesnownews.com.

Lekári predpokladajú, že abnormálny rast fúzov a ochlpenia súvisí s jej nadobličkami, ktoré produkujú zvýšenú hladinu testosterónu. 

„Vyrastala som v čase, keď sa v každej reklame či v magazínoch riešilo, že žena musí byť dokonale hladká a chĺpky alebo fúzy nie sú na jej tele prijateľné. Bola som kvôli tomu v depresiách a mala som úzkostné stavy,“ priznala Dakota, ktorá robila roky všetko preto, aby nikto nezistil, že zarastá aj na tvári či hrudi.

Profimedia

Dakota sa hanbila sa pred ľuďmi priznať, že jej rastú fúzy a má výrazné ochlpenie aj na hrudi. Až pred niekoľkými rokmi ju kamarátka presvedčila, že by sa mala prestať holiť. „Potom mi povedala aj o cirkuse, kde by som mohla vystupovať ako žena s fúzmi. Mne sa tá myšlienka veľmi páčila a povedala som si prečo nie. Teraz tam vystupujem a je to skvelé,“ pochvaľuje si. 

Vďaka svojmu nezvyčajnému vzhľadu sa stala populárnou a na sociálnej sieti jej neustále pribúdajú fanúšikovia. Aj dnes sa nájdu ľudia, ktorí ju nazývajú monštrom a urážajú ju, no väčšina ľudí jej fandí. „Konečne je všetko tak, ako má byť,“ dodala mladá žena, ktorá sa po zbavení žiletiek a holiaceho strojčeka cíti oveľa slobodnejšia a dokonca aj viac sexi ako predtým. Klobúk dole, na toto by veľa žien odvahu nemalo!

Súvisiace články

Najčítanejšie