Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Marián Mitaš šokoval svojím výzorom: Schudnutý a bez vlasov. Čo sa mu stalo?
Zdielať na

Marián Mitaš šokoval svojím výzorom: Schudnutý a bez vlasov. Čo sa mu stalo?

Zdroj: JOJ

Populárny herec Marián Mitaš si pre niektoré herecké role prešiel už kadečím. Dôkazom je aj rola v novom filme Němá tajemství, kde vyzerá ako ľudská troska.

Obľúbený herec, ktorý hviezdi aj v seriáli Nemocnica, má na svojom konte už množstvo zaujímavých rolí. Najnovšie ho môžete vidieť v českom film Němá tajemství, kde strávil postavu Martina. A pre spomínanú rolu musel poriadne trpieť…

Mitaš schudol 10 kíl, oholil si celú hlavu, keďže jeho postava utrpela vážny úraz hlavy a ostala na polovicu tela ochrnutá a pripútaná na lôžko. Pre český web Extra.cz herec priznal, že príprava nebola vôbec jednoduchá… “Tá moja postava tým, že je pripútaná na lôžko po dobu zhruba pól roka, ochabuje mu svalstvo, nechutí mu jesť, tak samozrejme chudne. Takže aj ja som musel zhodiť. Chodil som posilňovať, behať a jazdil som na bicykli. Musel som si, samozrejme, upraviť aj jedálniček s výživových poradcom. Celé to skončilo pri krabičkách,” priznal v rozhovore Mitaš. Dokonca si do hotela, v ktorom počas nakrúcania býval, nechal priviesť aj bicykel, aby mohol trénovať. Na hercovi je šialená premena viditeľná už na prvý pohľad… Okrem fyzickej prípravy sa musel naučiť aj to, ako telo takto postihnutého muža reaguje a správa sa. Samozrejme, všetko s pomocou odboníkov. 

DONART Production

Súvisiace články

Najčítanejšie