Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dlho sa nevedela zbaviť nadváhy, TOTO jej pomohlo: Sara zhodila 65 kíl a vyzerá úžasne
Zdielať na

Dlho sa nevedela zbaviť nadváhy, TOTO jej pomohlo: Sara zhodila 65 kíl a vyzerá úžasne

Zdroj: Profimedia

Dvojnásobnej mamičke zostala po pôrodoch veľká nadváha a dlho sa jej nedarilo schudnúť. Nepríjemný zážitok ju nakoniec nakopol natoľko, že prešla obrovskou premenou a výsledok je naozaj ohromujúci.

25-ročná Sara Lockett z Washingtonu extrémne pribrala už počas tehotenstva a kvôli nezdravému životnému štýlu nedokázala schudnúť ani po pôrodoch. Svoj život nakoniec radikálne zmenila vďaka nepríjemnému zážitku, ktorý jej otvoril oči, píše news.com.au.

Mamička dnes sama priznáva, že za obrovskú nadváhu si mohla sama. "Počas dňa som jedla to, čo mi prišlo pod ruku a večer som si dala pokojne dve večere ak tomu veľa snackov," povedala. Jej jedálniček obsahoval najmä vyprážané tučné jedlá, sladkosti a sladené nápoje. 

V najhoršom období sa jej váha vyšplhala až na 114 kíl a keď sa zasekla pred svojim synom na šmýkačke a manžel jej musel pomôcť von, vedela, že už musí definitívne začať riešiť svoj stav. 

Profimedia

„Tento ponižujúci moment sa mi natoľko vryl do pamäti, že som sa rozhodla urobiť všetko pre to, aby som mala svoj život zase späť,“ spomína na otrasný zážitok Sara, ktorej navyše diagnostikovali syndróm polycystických vaječníkov, čo jej chudnutie ešte viac sťažovalo, no nevzdávala sa. 

Na radu odborníkov Sara podstúpila operáciu žalúdka, čo ju nakoplo k zdravému životnému štýlu a vďaka tomu dokázala zhodiť vyše šesťdesiat kilogramov. 

Profimedia

Sara si priala, aby sa vďaka operácii a zmene životného štýlu dostala na 70 kilogramov, nakoniec sa jej však podarilo schudnúť na neuveriteľných 53 kíl. Zdravému jedálničku a životnému štýlu zostala verná a po premene vyzerá naozaj skvelo, čo poviete? Klobúk dole!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie