Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Jedinečný dom slovenskej rodiny vás očarí: Vysnívané bývanie si navrhli do posledného detailu
Zdielať na

Jedinečný dom slovenskej rodiny vás očarí: Vysnívané bývanie si navrhli do posledného detailu

Zdroj: Matej Hakár

Ak obľubujete útulné interiéry s využitím prírodných materiálov a doplnkov, tento dom sa vám zaručene zapáči. Poďte sa pozrieť dnu, určite si v ňom nájdete množstvo inšpirácii aj pre vaše bývanie.

“Samotný návrh domu s projektovou dokumentáciou trval rok, ďalší takmer rok sa vybavovalo stavebné povolenie a výstavba do finálnej podoby ďalšie tri roky. Spolu dlhých 5 rokov, ale oplatilo sa počkať,” povedal nám majiteľ domu, ktorý tu žije s manželkou a troma deťmi už 2,5 roka.

Ďalšie inšpirácie a tipy o bývaní si nenechajte ujsť v relácii Nové bývanie vždy v nedeľu o 17:50 na JOJke!

​Vysnívaný dom

Architekt Marek Ivanko nám prezradil, že pre ich päťčlennú rodinu je tento priestranný dom so záhradou nielen splneným snom, ale aj praktickým miestom, kde si každý člen rodiny nájde svoj obľúbený kútik.

“Najsilnejší dojem na človeka urobí otvorený priestor kuchyne s obývačkou, kde výška stropu v najvyššej časti je 7 metrov. Spolu s pohľadom na záhradu cez veľké okno, ktoré má šírku 8 metrov vzniklo pekné prepojenie interiéru s exteriérom,” vysvetlil Marek.

Matej Hakár

​Obaja manželia sú architekti a veľmi dobre vedia, že dopracovať sa od sna k zhmotnenému výsledku, nie je vôbec jednoduché, preto sa snažia pomáhať a radiť všetkým, ktorí túžia po novom vysnívanom bývaní.

V galérii sa môžete inšpirovať ďalšími zábermi z tohto výnimočného domu. Čo vás na ňom zaujalo najviac?

Súvisiace články

Najčítanejšie