Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V Česku sa konala svadba roka za 82 000 eur a ženy sa zhodli: Nič dokonalejšie sme nevideli
Zdielať na

V Česku sa konala svadba roka za 82 000 eur a ženy sa zhodli: Nič dokonalejšie sme nevideli

Zdroj: instagram/nataliemyslivcova

Tak táto česká influencerka počas plánovania svojej svadby nenechala nič na náhodu! Natálie Myslivcová ukázala, ako si predstavuje rozprávkový sobáš.

V Česku populárna influencerka Natálie je už trojnásobnou mamičkou. Hoci je so svojím partnerom zasnúbená už od roku 2019, na svadbu došlo až pred pár dňami. A veru bolo sa na čo pozerať!

Svadbu pred verejnosťou utajil aj spevák Lukáš Adamec, ktorý sa druhýkrát oženil...

​Jedinečná výzdoba plná kvetín, päťposchodová torta, svietiace písmená mladomanželov, originálny program a tanec mladomanželov vyzerali dokonale. "Bola to taká krásna svadba! Trúfam si povedať, že to bola svadba tohto roka. Moja vysnívaná rozprávková!!! Potrebovala som 3 dni, aby som to všetko spracovala. Všetko vyšlo tak, ako malo. Krásne počasie, neskutočná výzdoba, zábava až do rána, chlapci priniesli prstene, ja som nezakopla, a samozrejme, najlepší ľudia, ktorí to s nami oslávili..." zverila sa spokojná nevesta. Do najmenšieho detailu prichystanú svadbu jej pochválili aj stovky žien na sociálnych sieťach, ktoré sa zhodli v tom, že bola dokonalá. Podľa českého webu idnes.cz sa účet za veľkolepý sobáš vyšplhal na 82 000 eur! 

Súvisiace články

Najčítanejšie