Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO podpory LGBTI+ komunity Kristíny Tormovej je hitom: Takto naložila hejterom!
Zdielať na

VIDEO podpory LGBTI+ komunity Kristíny Tormovej je hitom: Takto naložila hejterom!

Zdroj: Profimedia.sk

Kristína Tormová je jednou z mnohých známych tvárí, ktoré sa neboja verejne prehovoriť a zastať sa tých, ktorým niekto nepravom ublížil. A za svoju odvahu ju mnohí ľudia nenávidia.

Obľúbená spisovateľka a herečka tentoraz vyjadrila podporu práve LGBTI+ komunite, ktorá pred nedávnom zažila obrovský šok. Dva nevinní ľudia sa pre svoju orientáciu stali terčom nenávisti mladého útočníka, ktorý ich bez milosti pripravil o život.

​Pred pár dňami olej do ohňa prilial aj arcibiskup Orosch, ktorý v liste adresovanom kňazom spochybnil nevinnosť dvoch zastrelených obetí spomínaného útoku v Bratislave. A to Tormovú poriadne nahnevalo. Ako reakciu urobila video, v ktorom odpovedá na niektoré nezmyselné otázky, ktoré jej hejteri posielajú. "Video by som venovala arcibiskupovi Oroshovi, ktorý spochybňuje teroristický čin z nenávisti a šíri nenávisť ďalej a dokonca ju podľa môjho názoru legitimizuje. Naozaj to nie je ok," priznala Kristína. Video sa takmer okamžite stalo hitom. Ukazuje totiž ako zmysluplne a s nadhľadom sa dá bojovať s ľudskou hlúposťou a nenávisťou... 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie