Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šok pre fanúšikov populárnej herečky: Plus 20 kíl a bez paličky už nevie chodiť!
Zdielať na

Šok pre fanúšikov populárnej herečky: Plus 20 kíl a bez paličky už nevie chodiť!

Zdroj: Profimedia.sk

Hoci jej mnohí závidia hollywoodsku kariéru, osud jej uštedril pár naozaj tvrdých lekcií. Christina Applegate prekovala rakovinu a len pred rokom jej diagnostikovali sklerózu multiplex. A choroba u nej pomaličky postupuje.

Vždy vysmiatu blondínu si ľudia zamilovali najmä vďaka seriálu Ženatý so záväzkami a rôznym romantickým komédiám. Kým na obrazovke pôsobila veľakrát bezstarostne, no v súkromí zažívala jednu drámu za druhou. 

​V roku 2008 podstúpila obojstrannú mastektómiu, aby sa zbavila rakoviny prsníka. Neskôr si preventívne dala vyoperovať vaječníky a vajcovody. Hoci kráska dúfala, že po zdravotnej stránke ju už nič neprekvapí, stal sa presný opak! Koncom minulého leta Christina prostredníctvom sociálnych sietí svetu oznámila, že jej lekári diagnostikovali nevyliečiteľnú sklerózu multiplex. 

V rozhovore pre nytimes.com dokonca priznala, že samotné nakrúcanie záverečnej série istého seriálu, bolo v niektorých momentoch pre ňu problematické. "Toto bude prvýkrát, keď ma ľudia uvidia presne takú, aká teraz som. Pribrala som skoro 20 kilogramov a bez paličky neviem chodiť. Chcem, aby ľudia vedeli, že si to veľmi dobre uvedomujem," nechala sa počuť Christina. Svoj boj so spomínanou nemocou však nevzdáva a dúfa, že vedci vynájdu liek, ktorý by jej a mnohým iným pacientom pomohol...

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Applegate ? (@1capplegate)

Súvisiace články

Najčítanejšie