Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V minulosti vážila cez 100 kíl, schudla a hmotnosť si už roky drží: Ako sa TO jojkárskej herečke podarilo?
Zdielať na

V minulosti vážila cez 100 kíl, schudla a hmotnosť si už roky drží: Ako sa TO jojkárskej herečke podarilo?

Zdroj: archív A.P.

Alexandra Palatínusová z jojkárskeho seriálu Policajti v akcii priznala, že boli časy, kedy sa ručička na jej váhy vyšplhala cez 100 kilogramov. Podarilo sa jej však výrazne schudnúť a hmotnosť si aj udržala. Ako?

Diváci televízie JOJ ju poznajú najmä zo seriálu Policajt v akcii, no Alexandra Palatínusová je aj skvelá divadelná herečka. Pri pohľade na ňu dnes by ste neverili, že v minulosti mala desiatky kíl navyše...

​“Chudnem vlastne celý život, no tak radikálne som schudla dvakrát. Štyri roky dozadu to bolo 30 kíl. To som si nejaké dva roky udržala. Potom som stretla môjho úžasného muža, s ktorým máme krásnu dcérku. Dieťatku som dopriala to, čo potrebovala, takže som sa zaoblila. Po pôrode kilá odišli, ale zostala toho stále dosť, s čím som bola nespokojná, takže som na sebe zapracovala. Od konca decembra do polovice apríla som schudla 16 kíl,“ priznala nám pred pár rokmi Alexandra. Ako sa jej to podarilo? 

archív A.P.

Talentovaná herečka vyhľadala odbornú pomoc a vyskúšala vysokoproteínovú diétu, ktorá u nej perfektne zafungovala. K zmene jedálnička pridala aj pravidelný pohyb a výsledky sa veľmi rýchlo dostavili. Hoci je to už pár rokov, čo sa jej prebytočné kilá podarilo zhodiť, nepribrala a hmotnosť si naďalej drží. A vyzerá naozaj perfektne!

Súvisiace články

Najčítanejšie