Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hviezda Paneláka sa pochválila plochým bruškom a pevnou postavou: TAKTO to ide aj bez cvičenia
Zdielať na

Hviezda Paneláka sa pochválila plochým bruškom a pevnou postavou: TAKTO to ide aj bez cvičenia

Zdroj: Instagram/partlovamirka

Mirka Partlová kedysi zažiarila hlavne v jojkárskom seriáli Panelák. Hoci nikdy nepatrila k tým herečkám, ktoré by mali problém s nadváhou, aktuálne sa pochválila pekne vypracovanou figúrou!

Mirka je matkou skoro 3-ročného syna a sama priznáva, že popri práci a každodenných povinnostiach nemá vždy čas na to, aby každý deň chodila do fitka a udržiavala sa vo forme. Napriek tomu vyzerá fantasticky a prezradila, ako sa dá pekná postava docieliť bez toho, aby ste na seba do úmoru makali. 

“Niekedy mám jednoducho dosť! Skákanie po javisku, maminkovské povinnosti...energiu ísť ešte zdvíhať železo už nedodali,” priznala Mirka. Miesto fitka však navštevuje salón so špeciálnymi prístrojmi, ktoré jej ženské partie spevňujú. Aktuálne sa zamerala najmä na zadok a brucho a výsledky sú na nej naozaj aj vidieť! “Stačí 6-8 “sedení” a core tela je hmatateľne pevnejší (píšem za seba už po 4),” opísala efekt prístroja na svoje telo.

Herečka zároveň dodala, že neexistuje prístroj, ktorý z vás urobí štíhlu krásku, ak trochu neupravíte aj svoju stravu… “Žiadny prístroj z teba neurobí dokonalú modelku! Ani nečakaj, že schudneš, keď budeš vyžierať chladničku. Ide o vnútorné svalstvo, ktoré obyčajným cvičením tak rýchlo nespevníš,” dodala Mirka a pridala aj fotku svojej pevnej postavičky. 

Súvisiace články

Najčítanejšie