Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zabudnite na klasické brušáky: 10-minútová TOP zostava vám vyčaruje sexi brucho a štíhly pás
Zdielať na

Zabudnite na klasické brušáky: 10-minútová TOP zostava vám vyčaruje sexi brucho a štíhly pás

Zdroj: Profimedia

Potrebujete zhodiť pár kíl a vyformovať bruško? Potešíme vás! Nemusíte chodiť do fitka ani držať prísne diéty. Vyskúšajte tieto efektívne cviky, ktoré vám prinesú rýchle výsledky!

Už dávno neplatí, že najlepšími cvikmi na brucho sú klasické brušáky. Práve naopak, fitnes tréneri varujú, že nesprávnym cvičením si často poškodzujeme krčnú chrbticu.

Ideálne je, a to nielen pri brušnom svalstve, aby ste cviky neustále menili a striedali ich. Vyskúšajte si zacvičiť zostavu mimoriadne účinných cvikov, ktoré vám vyformujú bruško aj pás.

Pestré, náročné, ale pritom krátke cvičenie vám pomôže ku krásnemu a vyformovanému brušku, o akom ste vždy snívali. Začnite hneď a prvé výsledky budete vidieť a cítiť už po niekoľkých dňoch!

;t=1s

Ajurvédske tipy na ploché brucho

1. Teplá voda s trochou citróna

Citrón detoxikuje vaše telo a v kombinácii s teplou vodou posilňuje tiež pečeň a pomáha odbúravať tuk okolo pásu.

2. Stavte na mandle

Mandle sú zdrojom vitálnych doplnkov, akými sú horčík, bielkoviny, vitamín E a vláknina. Tieto zložky dokopy dokážu účinne pôsobiť na brušný tuk. Namočte večer štyri mandle do vody a zjedzte ich ako prvú potravinu hneď ráno. Ak ste vypili vodu s citrónom, počkajte 30 minút a potom si dajte odmočené mandle.

3. Jablčný ocot

Je dokázané, že kyselina octová obsiahnutá v jablčnom octe dokáže aktivovať gény zodpovedné za spaľovanie tukov, zlepšuje trávenie, a to tým, že zabraňuje šíreniu hnilobných procesov v črevách. Dokáže v tele vyrovnať hladiny sodíka a draslíka, a tým sa znižuje telesný tuk. Pridajte 1-2 dve polievkové lyžice jablčného octu do pohára s vodou a vypite 30 minút pred jedlom trikrát denne.

4. Šťava z aloe vera

Aloe vera sa považuje za jednu z najlepších látok napomáhajúcich chudnutiu. Okrem toho je tiež bohatá na antioxidanty, ktoré vo vašom tele bojujú s voľnými radikálmi. Pravidelné pitie tejto šťavy detoxikuje telo, očisťuje tráviacu štruktúru a ďalej znižuje hmotnosť a ničí brušný tuk. 

Ďalšie rady a tipy

  • Znížte príjem cukru na minimum
  • Znížte príjem sacharidov
  • Dodržiavajte dôkladne pitný režim (okrem hore uvedených doplnkov je najlepšia čistá voda)
  • Silne chladené nápoje nie je dobré kombinovať s jedlom alebo ich piť bezprostredne po jedle, pretože spomaľujú trávenie.
  • Jedzte ovocie na lačný žalúdok, aby ste prijímali čo najviac výživných látok
  • Striedajte rôzne druhy pohybu a cvičení aspoň 30 minút denne

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie