Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Veľký horoskop na október: Komu sa skomplikuje vzťah a kto bude bodovať v práci?
Zdielať na

Veľký horoskop na október: Komu sa skomplikuje vzťah a kto bude bodovať v práci?

Zdroj: unsplash.com/andre-furtado

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac október!

Pre ktoré znamenia bude desiaty mesiac roka úspešný na poli lásky? Kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Zistite to hneď!

Baran 

Vplyvom Venuše ste po väčšinu mesiaca veľmi náladoví a nejdete ďaleko pre ostré slovo. Komplikujú sa teda medziľudské vzťahy predovšetkým zadaní Barani sa môžu dostávať do nepríjemných situácií. V pracovnej sfére profitujete zo schopnosti rýchlo sa prispôsobovať meniacim sa podmienkam. Od 11. októbra ale víťazí rýchlosť nad kvalitou, čo sa nebude páčiť nadriadeným. V poslednej dekáde šetrite fyzické sily. 

Profimedia

​Býk 

Október je pre zrodencov Býka zložitým obdobím, ale hviezdy radia nestrácať nádej v lepšie zajtrajšky. Zadaným pridáva vrásky na čele netolerantný partner, s ktorým nie je ľahká komunikácia. Kňažka lásky vám nechce dopriať romantiku, po ktorej túžite. Tiež pracovná sféra je v prvej dekáde plná nástrah. Šéf nebude spokojný s odvedenou prácou a až vyhrážka znížením platu či vyhadzovom vás prinúti k akcii. Od 23. by ste si zaslúžili jesennú dovolenku. Nepreťažujte sa a myslite v prvom rade na svoje zdravie. 

Blíženci 

Október sa nesie v duchu zoznamovania. Poznávate zaujímavé osoby, z ktorých sa postupom času stanú vaši priatelia a možno aj viac. Vychutnávate si záplavu lichôtok a nechávate sa inšpirovať odlišnými charaktermi. Ani pracovná oblasť nestojí bokom. Vďaka Merkúru v pozitívnom trigóne s Marsom podávate skvelé výkony a vaša myseľ je bystrá. Najlepšie dni pre kariérny rozmach nastávajú okolo 14. októbra. Bodujete! 

Profimedia

​Rak 

Milí Raci, v desiatom mesiaci tohto roka ste zahĺbení a snažíte sa veciam prísť na kĺb. Do 10. októbra vám ide práca od ruky a dokážete pochopiť skryté súvislosti. Pozor si dávajte na vzťahy, ktoré sú v pracovnej sfére napäté. Buďte tými múdrejšími, ktorí ustúpia. Nezadaní sa snažia byť aktívnejší pri zoznamovaní. Tam vám bohužiaľ bránia nepríjemné nálady. Pravdepodobne robíte z komára somára. 

Lev 

Tešte sa na úspešné pracovné obdobie, ktoré otvára Levom cestu k vytúženej kariére. Nezamestnaní objavia ponuku, ktorá je im ako ušitá na mieru. Nebráňte sa ani myšlienke na vlastné podnikanie. V milostných vzťahoch pozor na nové známosti. Po veľkom nadšení prichádza vytriezvenie a zisťujete, že nová láska nie je taká, akú ste ju videli. Tiež dlhoročné vzťahy zaťažuje kritika z partnerovej strany. 

Profimedia

Panna 

Milé Panny, v ďalšom mesiaci tohto roku sa prejavujú odlišnosti medzi partnermi. Pre čerstvo zadaných to je zásadný podnet na rozchod. Nechcete strácať čas s človekom, s ktorým vám to neladí. Po 23. sa kňažka lásky umúdruje a zošle vám niekoho, kto je po všetkých smeroch ideálny. Pracovná sféra hlási dostatok nápadov. Vďaka Merkúru v pozitívnom trigóne s Plutom robíte veľké pokroky. Kariéra rastie. 

Váhy 

Nadchádzajúce obdobie praje kariére. Pracovné pokroky podporuje v prvej dekáde Merkúr v trigóne s Marsom, vďaka ktorým si poradíte s každou úlohou. Čo trochu pokrivkáva, je vaše vystupovanie. Napriek tomu, že sa vám veľmi darí, nemali by ste sa nad svoje okolie povyšovať. Pýcha predchádza pád. Pokiaľ ide o lásku, najväčšia šanca na zoznámenie prichádza okolo 22. októbra. O nápadníkov nie je núdza, len vybrať toho správneho. 

Profimedia

​Škorpión 

Zadaní Škorpióni sú prekvapení zmenami správania drahej polovičky. Niektoré veci vidíte príliš čierno a prikladáte im prehnaný dôraz. Praktické otázky sa snažte vyriešiť do 23. októbra, kedy si spolu celkom rozumiete. V zamestnaní ste nenahraditeľným článkom kolektívu. Pomáhate menej skúseným kolegom a pred problémami necúvnete. Pribúdajúci mesiac ale vyčerpá vaše sily. Od druhej dekády sa môžete cítiť unavení. 

Strelec 

Na zrodencov Strelca dopadne začiatkom mesiaca jesenná únava. Do pracovných povinností sa musíte nútiť, hocikedy budete mať problém vstať z vyhriateho pelechu. Lenivosť by vás mohla ochudobniť o zaujímavé kariérne možnosti aj finančný bonus. Až to vás prinúti zmeniť postoj a začať poriadne makať. Milostný život je vďaka Venušu plný príležitostí. Platonicky zamilovaným sa podarí upútať pozornosť ich idola. 

Profimedia

Kozorožec 

Náročné obdobie v láske vás privedie k presvedčeniu dať si od randenia pauzu. Odmietnutie je bolestivé, ale nešťastie nezanechá trvalé následky. Od 23. októbra zmeníte názor na lásku a využijete náklonnosť opačného pohlavia. V zamestnaní podávate skvelé výkony, ale po 11. októbri sa objavujú komplikácie. Je dôležité zachovať chladnú hlavu a nepanikáriť. Takto ľahko prídete na spôsob, ako problémy vyriešiť. 

Vodnár 

Spojenie Merkúru so Saturnom vytvára skvelé pracovné podmienky. Snažíte sa vychádzať v ústrety klientom aj nadriadeným, podávate skvelé výkony a ste zaujatí zverenými projektmi. S kolegami si veľmi nenotujete, nápor povinností preváži nad dobrou náladou. Teambuildingové akcie o pár týždňov odložte. V milostných vzťahoch by ste radi urobili krok vpred. Cítite sa na niečo perspektívne, ale protistranu to vyľaká. 

Profimedia

Ryby 

Milé ryby, v októbri sa porovnávate s okolím a zabúdate na to, v čom sa vám darí. Nízka sebadôvera je poznať hlavne v zamestnaní. Neveríte si a myslíte, že výsledky vašich spolupracovníkov sú podarenejšie. Až rozhovor s nadriadenými vám otvorí oči a prinúti začať poriadne pracovať. Tiež milostný život vyžaduje zmenu prístupu. Nezostávajte s človekom, ktorý vás len využíva. Máte na niekoho lepšieho!

Súvisiace články

Najčítanejšie