Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kvôli netypickej postave ju volajú stonožka: Mladá žena je na svoju odlišnosť pyšná
Zdielať na

Kvôli netypickej postave ju volajú stonožka: Mladá žena je na svoju odlišnosť pyšná

Zdroj: Instagram/emmielovescows

Keď uvidíte jej telo v plnej veľkosti, budete si myslieť, že ide o optický klam. Napriek tomu, že podľa hornej polovice tela vyzerá byť nadpriemerne vysoká, nie je to tak.

22-ročná Emmie z New Yorku sa na sociálnych sieťach pochválila svojimi netradičnými telesnými proporciami a okamžite sa stala hitom. Kvôli nezvyčajne dlhému a štíhlemu trupu dostala prezývku stonožka, no jej to vôbec neprekáža. Ona svoju postavu jednoducho miluje presne takú, aká je, píše Daily Star.

Keď sa na TikToku predviedla v crop tope a kratučkých šortkách, mnohí si mysleli, že ide o fotomontáž. Mladá žena má totiž nezvyčajne dlhý a úzky trup a pri pohľade na jej vrchnú časť tela mnohí tipovali, že musí mať výšku modelky či basketbalistky, no nie je to tak. Emmie v skutočnosti meria iba 160 centimetrov. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emmie (@emmielovescows)

Napriek tomu, že sa jej mnohí ľudia posmievajú a dávajú jej nelichotivé prezývky, ona svoju postavu neskrýva, práve naopak. Zverejňovaním svojich fotografií a videí sa snaží podporovať aj iných, ktorí sa trápia pre rôzne odlišnosti vo svojom vzhľade. 

„Som malá a mám veľké torzo, to všetci vieme, napriek tomu to stále mnohí musia komentovať,” napísala Emmie, čím narážala na nepríjemných hejterov, ktorí majú neustálu potrebu niekoho haniť a kritizovať. 

Pod príspevkom nechýbali ani obdivné komentáre mnohých žien, ktoré obdivovali nielen jej krásnu postavu, ale tiež spôsob, akým sa dokázala s nepríjemnou kritikou vysporiadať a prijať svoje telo presne také, aké je!

Súvisiace články

Najčítanejšie