Skoro jasno
15°
Bratislava
Studená sprcha pre kritickú Kaju z Lásky na chate: Bez mejkapu vyzerá ako úplne iný človek!
Zdielať na

Studená sprcha pre kritickú Kaju z Lásky na chate: Bez mejkapu vyzerá ako úplne iný človek!

Zdroj: TV JOJ

Prvé zoznamovanie Kaji a Šimona na jednej z luxusných apartmánov v šou Láska na chate, nedopadlo úplne najromantickejšie. Extravagantná kráska totiž svojho nápadníka zasypala kritikou...

Novou dvojicou, ktorá sa bude v šou Láska na chate snažiť do seba zamilovať, sú Kaja a Šimon. Kým sympatický mladík pôsobí už na prvý pohľad prijemným a vysmiatym dojmom, atraktívna čiernovláska prekvapila najmä prehnanými nárokmi, ktoré má na vysnívaného muža. Vyzerá to tak, že Šimon je presný opak toho, ako by mal jej princ vyzerať.

Originálnu zoznamovaciu šou Láska na chate sledujte každý pondelok, utorok a v stredu na JOJ o 21.40

​Kaja sa hneď v úvode na nič nehrala a Šimona poriadne skritizovala. A práve pre jej správanie ju na oplátku ľudia nešetrili a odkázali jej poriadne drsné slová. "Sprosté decko, chalanovi tá čiara na hlave dorastie, ale jej mozog nedorastie už nikdy," znie len jeden z komentárov, ktorý diváci odkázali Kaji... Ako neskôr vyšlo najavo, ani ona nie je taká dokonalá, ako na prvý pohľad vyzerá. Keď sa totiž odlíčila, z jej povestného sexepílu neostalo takmer nič. Mnohí by dokonca povedali, že odmaľovaná Kaja je úplne iná osoba, ako tá, ktorú Šimon prvýkrát uvidel. Čo si myslíte vy?

TV JOJ

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie